Faaborg er en charmerende gammel købstad med rødder, som strækker sig hele vejen tilbage til 1200-tallet. Byen er opført i et idyllisk, kuperet landskab lige ud til Det Sydfynske Øhav, og byder på en perlerække af dejlige, børnevenlige strande. Du finder en lang række skønt beliggende sommerhuse både i og omkring byen.
Vælg mellem 146 sommerhuse
Hyggeligt og virkeligt godt sommerhus til 4 personer med dejlig havudsigt i Faaborg.
Hyggeligt og virkeligt godt sommerhus til 4 personer med dejlig havudsigt i Faaborg. På grunden findes en skøn bålplads og en sø som ikke er hegnet ind. Emne nr. 130-G52217

Sinebjerg Strand er en børnevenlig strand med en flot udsigt ud over det Sydfynske Øhav. Der er en del sten det første lille stykke ud i vandet, men dem kommer I nemt over ved at benytte stedets badebroer.

Nab Strand er ligeledes et rigtig godt valg for børnefamilier. Den består af en blanding af sten og sand, så når det er jagt på flotte sten der står på programmet, er den lige sagen.

Strandene ved Dyreborg Havn og Dyreborg Skov er ligeledes meget velegnede til familier med mindre børn, da de begge har meget lavt vand.

Bøjden Strand er en super skøn strand med det fineste, hvide sand. Den er utrolig børnevenlig fordi man skal meget langt ud i vandet, før det begynder at blive dybt. Klinten Strand er en skøn sandstrand, og havbunden består også af det fineste sand. Den er Faaborgs officielle strand, men i forhold til mange af de andre strande, er vandet dybt.

De gamle men meget velholdte og utroligt charmerende bygninger af bindingsværk i den ældste del af Faaborg er en grundlæggende del af oplevelsen ved at holde ferie på disse kanter. I vil med garanti nyde de afslappede gåture i de smalle gader og stræder. Selv om der ikke er noget der kommer på på siden af den ægte vare, er det alligevel meget tæt på i Faaborg MiniBy.

Den består af mere end 150 nøjagtige modeller af bygninger, som fandtes i byen i 1890. Selv om størrelsesforholdet er 1:10 er de alle sammen bygget efter de originale tegninger, der er anvendt originale materialer og håndværket er også som det var i slutningen af 1800-tallet. Kig ind og historierne om husene og deres beboere; det er en hyggelig oplevelse for hele familien.

Svanninge Bakker lige uden for byen er et utroligt flot og naturskønt landskab, der er som skabt til vandre- og cykelture.

Leje af sommerhus Faaborg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Faaborg med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Faaborg har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Faaborg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Faaborg - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Faaborg. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Faaborg. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Faaborg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Faaborg her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Faaborg, et feriehus Faaborg eller en feriebolig Faaborg er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Faaborg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Faaborg nu!

Vælg mellem 146 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydfyn

    Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
    Skønt sommerhus til 8 personer beliggende ca. 125 m fra vandet i Slude Strand på Sydfyn.
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.