Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Sydfyn.
Vælg mellem 101 sommerhuse Destinationer under Sydfyn
langtidsleje sommerhus sydfyn
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Sydfyn.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Sydfyn - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid de fleste sommerhuse i og ved Sydfyn. Vi har mange års erfaring med at udarbejde løsninger til kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser alle opgaver med 100%fokus på de individuelle behov og ønsker der altid vil være, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har mange års erfaring med denne slags opgaver, og har før hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og nu kan du ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der vil betyde, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du altid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Det er muligt at booke op til 5 uger online.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Sydfyn, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en en periode der er længere end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det samme gælder selvsagt også hvis du har særlige ønsker. Vi har lavet rigtig mange skræddersyede løsninger, og kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er tilpasset netop dine ønsker og behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 101 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

 • sommerhus Sydfyn privat weekend

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden. BRØDTEKST
 • Sommerhus Fyn billig

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn billig. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S