Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden. BRØDTEKST
Vælg mellem 191 sommerhuse Destinationer under Sydfyn

Lej dit sommerhus Sydfyn privat weekend her!

Weekendophold, og miniferie

Det er selvsagt op til dig hvor mange overnatninger du ønsker at få. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at arrangere helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige behov, men uanset hvad du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde det her på siden. Tag på weekendophold eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et dejligt sommerhus Sydfyn privat weekend.

Det er dog vores anbefaling, at du mindst vælger 3 overnatninger i sommerhuset. Det gør vi fordi at du så vil få langt flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er nogen særlig forskel på prisen; det koster med andre ord ikke det store beløb ekstra at få en overnatning mere. Det væsentligste er dog, at den ekstra nat giver jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, opholdet handler om.

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Sydfyn privat weekend.

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus Sydfyn privat weekend hos Feline Holidays.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter et sommerhus Sydfyn privat weekend, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så vigtigt er det imidlertid, at du samtidig forøger dine chancer for at leje dit foretrukne sommerhus Sydfyn privat weekend.

Brugervurderinger

Stor naturgrund med flere terrasser og bålplads. Mange udflugtsmuligheder til området omkring Faaborg.

Dejligt område at gå tur i. En god luftetur for hund og mennesker

Fra huset kan du se færgerne til Ærø,Bjørnø og Lyø.Der er ikke langt til Fåborg by og butikker.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Sydfyn privat weekend, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Sydfyn privat weekend til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Sydfyn privat weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hjemmesiden nem og lige til at gå til,- Fandt det jeg søgte og bookede uden problemer. Nu glæder vi os til ferien i Skagen.

Uden problemer, alt klappede.

Super hjemmeside og udvalg af sommerhuse.

Altid hurtig og fin service. Problemløs ferie, book hos Feline!!

Vælg mellem 191 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

  • Sommerhus Fyn billig

    Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn billig. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S