Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
Vælg mellem 37.610 sommerhuse Destinationer under Frankrig
7-værelses hus på 350 m² til 10 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende i L´isle Sur la Sorgue.
7-værelses hus på 350 m² til 10 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende i L´isle Sur la Sorgue. Her kan man slappe af ved poolen eller spille petanque eller bordtennis. Emne nr. 307-FR8002.113.1

I Frankrigs smukke hovedstad Paris kan I besøge topattraktioner som Eiffeltårnet, Disneyland, Versailles slottet, katedralen Notre Dame og museet Louvre, men prøv også at finde tid til en hyggelig og rolig sejlads på floden Seinen efterfulgt af shopping i de atmosfærefyldte små specialforretninger eller boulevardernes eksklusive stormagasiner.

Sydfrankrigs middelhavskyst byder på mange vidunderlige strande. Et eksempel på et af de mere rolige og familievenlige områder er Cavalaire-Sur-Mer, der har en hyggelig marina og en tre kilometer lang sandstrand, hvor der sædvanligvis er god plads til alle og basis for mange timers leg og vandpjask med ungerne.
En anden dejlig strand ligger ved byen St. Raphaël, hvor der endvidere udbydes forskellige former for vandsportsaktiviteter. Især dykning er attraktivt i området, idet der ligger en del skibsvrag fra 2. Verdenskrig ud for kysten.
Den franske Riveras mange dejlige strande ud til lunt, turkisblåt badevand tiltrækker mange sol- og badeglade turister, men eksempelvis i Nice er både den atmosfærefyldte gamle bydel, strandpromenaden ”Promenade de Anglais” samt det charmerende Saleya blomster- og grønsagsmarked også en stor oplevelse at besøge.

Bretagne byder på mange uforglemmelige oplevelser for sejlentusiaster. Der eksisterer mere end et dusin tilgængelige øer ud for Bretagnes kyst, hvoraf de fleste kan nås på en dagstur fra de nærliggende havne som Finistere, Morbihan og Côtes-d'Armor.

Pointe du Raz er et af Bretagnes mest populære naturskønne områder. Her kan I gå en uforstyrret tur på de høje klippetoppe og opleve en bid af det autentiske Bretagne. Mere fredelig, uberørt natur finder I i Monts d'Arrée; et område med hede, klippeskær, lyng, bregner og græsarealer. Området indbyder til vandreture og skønne udflugter enten på mountainbikes eller hesteryg. Det skovklædte område Montagne Noire i den sydlige del af Finistère har et godt net af vandre- og cykelstier.

Midt i Frankrig, i regionen Bourgogne, ligger den storslåede middelalderborg Châteauneuf-en-Auxois placeret i den helt vidunderlig smukke landsby Châteauneuf-du-Pap, hvor I også kan glæde jer over de dejlige restauranter og butikker i maleriske, rolige og fredelige omgivelser.

Frankrig er et slaraffenland for de, der holder af god mad og vin. Det franske køkken er en del af landets kultur, udvalget af højkvalitets råvarer er utrolig stort, og det er spændende at ”smage sig vej gennem Frankrig”.

Leje af sommerhus Frankrig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Frankrig med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Frankrig er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Frankrig nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Frankrig - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Frankrig. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Frankrig. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Frankrig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Frankrig her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Frankrig, et feriehus Frankrig eller en feriebolig Frankrig er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie Frankrig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Frankrig nu!

Vælg mellem 37.610 sommerhuse