Lad jeres næste vellykkede ferie gå til Frankrig: Et land, som byder på skønne naturoplevelser, gastronomi i høj kvalitet, vidunderlige strande samt en smuk og atmosfærefyldt hovedstad, der et fyldt med topattraktioner og seværdigheder i verdensklasse.
Vælg mellem 15.489 sommerhuse Destinationer under Frankrig
Billede fra Frankrig af vin og ost på et bord i en vinmark

I Frankrigs smukke hovedstad Paris kan I besøge topattraktioner som Eiffeltårnet, Disneyland, Versailles slottet, katedralen Notre Dame og museet Louvre, men prøv også at finde tid til en hyggelig og rolig sejlads på floden Seinen efterfulgt af shopping i de atmosfærefyldte små specialforretninger eller boulevardernes eksklusive stormagasiner.

Sydfrankrigs middelhavskyst byder på mange vidunderlige strande. Et eksempel på et af de mere rolige og familievenlige områder er Cavalaire-Sur-Mer, der har en hyggelig marina og en tre kilometer lang sandstrand, hvor der sædvanligvis er god plads til alle og basis for mange timers leg og vandpjask med ungerne.
En anden dejlig strand ligger ved byen St. Raphaël, hvor der endvidere udbydes forskellige former for vandsportsaktiviteter. Især dykning er attraktivt i området, idet der ligger en del skibsvrag fra 2. Verdenskrig ud for kysten.
Den franske Riveras mange dejlige strande ud til lunt, turkisblåt badevand tiltrækker mange sol- og badeglade turister, men eksempelvis i Nice er både den atmosfærefyldte gamle bydel, strandpromenaden ”Promenade de Anglais” samt det charmerende Saleya blomster- og grønsagsmarked også en stor oplevelse at besøge.

Bretagne byder på mange uforglemmelige oplevelser for sejlentusiaster. Der eksisterer mere end et dusin tilgængelige øer ud for Bretagnes kyst, hvoraf de fleste kan nås på en dagstur fra de nærliggende havne som Finistere, Morbihan og Côtes-d'Armor.

Pointe du Raz er et af Bretagnes mest populære naturskønne områder. Her kan I gå en uforstyrret tur på de høje klippetoppe og opleve en bid af det autentiske Bretagne. Mere fredelig, uberørt natur finder I i Monts d'Arrée; et område med hede, klippeskær, lyng, bregner og græsarealer. Området indbyder til vandreture og skønne udflugter enten på mountainbikes eller hesteryg. Det skovklædte område Montagne Noire i den sydlige del af Finistère har et godt net af vandre- og cykelstier.

Midt i Frankrig, i regionen Bourgogne, ligger den storslåede middelalderborg Châteauneuf-en-Auxois placeret i den helt vidunderlig smukke landsby Châteauneuf-du-Pap, hvor I også kan glæde jer over de dejlige restauranter og butikker i maleriske, rolige og fredelige omgivelser.

Frankrig er et slaraffenland for de, der holder af god mad og vin. Det franske køkken er en del af landets kultur, udvalget af højkvalitets råvarer er utrolig stort, og det er spændende at ”smage sig vej gennem Frankrig”.

Hvis du overvejer at besøge Frankrig om vinteren, kan du ligeledes glæde dig til at stå på ski og snowboard i Alperne. De franske alper byder på en mangfoldighed af oplevelser, lige fra spændende nedkørsler til rolige langrendsløjper. Med en rig kulinarisk tradition kan du forkæle dine smagsløg med det lækre franske køkken i hyggelige bjerghytter og tilføre et gourmetelement til dit alpine eventyr. Hos SNOWELL Skiudlejning kan du bekvemt booke dit skiudstyr online og samtidig spare både tid og penge.

Vælg mellem 15.489 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Lækkert naturligt område, men ikke mange seværdigheder
DRAGUIGNAN
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Gode handlemuligheder og mange seværdigheder i nærheden.
Les Angles
11 voksne 7 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Giver vist sig selv
Plascassier
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Of course a very important area in terms of history - this is where our current freedom did take its form. Normandy is a nice combination of history and relaxed living.
Grandcamp-Maisy
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt område, med god strand hvor der er mulighed for snorkling ca. 15 min. gang fra lejligheden. Fin pool med bølger, hver time. Godt udvalg af butikker. Masser af aktiviteter Rigtig gode muligheder for opladning af elbil
Agay Village Cap Esterel