Emne nr.: 333-278
Emne nr.: 333-278

Et sommerhus er det optimale valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I sætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt lige fra afslapning med en god bog til aktive timer i naturen.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget fint i forhold til, at din søgning efter sommerhuse ved vesterhavet med pool har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne sommerhuse. Det er en væsentlig fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en skøn ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Her på portalen er det både nemt og hurtigt at finde netop det sommerhus med pool, som du ønsker dig til familiens næste ferie. Intet andet sted finder du nemlig så mange sommerhuse samlet på ét sted. Kort fortalt får du overblik over alle mulighederne og derfor også de bedste chancer for at finde det sommerhus med pool, der imødekommer jeres ønsker. Selve bookingen er hurtigt kørt igennem, den klares direkte over nettet.

Uanset hvilket sommerhus I ender med at vælge, kan I alle se frem til en rigtig dejlig og afslappende ferie. Der venter jer mange hyggelige timer med god tid til hinanden og masser af sjove og underholdende timer i poolafdelingen. Gåture og udflugter i lokalområdet omkring jeres sommerhus er naturligvis også en oplagt mulighed.

Selv om mange feriegæster vælger en ferie, der varer en hel uge, er der også mange andre muligheder. Du kan nemlig fint leje et sommerhus med pool i en kortere periode. For eksempel vil en miniferie på 3-5 dage altid være et velkomment og velfortjent afbræk i en fortravlet hverdag.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På den populære vadehavsø Fanø på den danske vestkyst sørger Club Fanø for, at ingen kommer til at kede sig i ferien. Med et utal af arrangementer og aktiviteter som f.eks. Krative værksteder, bygning af drager og sælsafarier venter der jer altid nye oplevelser.

Vorupør er en traditionel kaj for fiskerbåde. Her lader Vorupør-fiskerne deres kuttere tørre på stranden. Ved lavvande ligger bådene fuldstændig tørt, og de kan beundres i al deres pragt.

Fra slutningen af august til slutningen af oktober kan man langs den danske vestkyst ved Vadehavet opleve det smukke fænomen "Sort Sol". Om aftenen samles stære i flokke på flere tusinde fugle og "formørker" den nedgående sol.

En gåtur langs havnepromenaden i Nordby, den største by på Fanø, er vidunderlig. I juli måned kan du sammen med familien dykke ned i skib byens traditioner i fannikerdagene. Derefter erindrer indbyggerne deres historie gennem musik og traditionelle danse, mens de er iført Fanødragten.

Udover naturlandskabet fascinerer Nationalpark Thy også med kulturelle spor, som menneskene har efterladt. Gigantiske fæstningsværker, landsbyer og kirker der er begravet i sand og forhistoriske gravhøje gør vandreturen til en opdagelsesrejse i vores historie.

Vil I gerne opleve det gamle møllerhåndværk, kan dette lade sig gøre på et besøg i Sønderho Mølle. Den smukke gamle bygning er en gallerihollændermølle fra slutningen af det 19. århundrede.

På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan små og store havforskere bliver meget klogere på livet under havets overflade. Gennem det store vindue til havets dyb kan de interaktivt tage på ekspedition i Nordsøen og komme tæt på havets store jægere.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på hjemmesiden er du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.634 sommerhuse