Emne nr.: 160-B3134
Emne nr.: 160-B3134

Sommerhuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der findes lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er selvsagt helt op til jer, hvad I vil bruge den til. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i nærområdet, står alle muligheder åbne.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og ubesværet her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når jagten er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Hele familien kan glæde sig til en afslappende ferie i uge 7. Det er altid spændende at komme til Vesterhavet, hvor I får nem adgang til mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Når du er ved at organisere en ferie i uge 7, har det stor betydning, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Jo flere, jo bedre - det øger nemlig dine chancer for at finde det perfekte sted. Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse i uge 7, så her får du de bedste muligheder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den sunde friske luft ved Vesterhavet gør området til et yndet ferieområde for familier året rundt.

Den nervepirrende Gokartbane i Løkken giver unge bilister mulighed for at køre i motoriserede gokarts. Vognene er hurtige og kan køre optil 70 km/timen. Børn fra 7 år og op har også mulighed for at køre gokart i de særlige børne gokarts.

Vorupør er en traditionel kaj for fiskerbåde. Her lader Vorupør-fiskerne deres kuttere tørre på stranden. Ved lavvande ligger bådene fuldstændig tørt, og de kan beundres i al deres pragt.

På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man fåå et spændende indblik i livet i Nordsøen og Skagerrak. Her kommer man tæt på både de mere kendte fiskearter men også mere eksotiske arter som den kuglerunde klumpfisk de fascinerende hajer.

Mellem kysten og Tornby i Nordjylland ligger naturområdet Tornby Klitplantage. Her finder man et 14 km langt og udfordrende mountainbikespor, hvor både børn og voksne kan være med. Sporet går også igennem et smukt klitlandskab.

I Nordjylland er der mange steder mulighed for at tage på guidede ture på islænderheste langs strande og gennem klitlandskaberne. Familiens yngste kan glæde sig til en træktur på en pony hjemme på gården.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 7.178 sommerhuse