Emne nr.: 100-07961
Emne nr.: 100-07961

Det er altid dejligt at opleve Vesterhavet, og det gælder selvfølgelig også i uge 42. Glæd jer til en dejlig uges ferie i jeres foretrukne sommerhus.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning for, hvor gode muligheder du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de forskellige sommerhuse, der er ledige i uge 42.

Et sommerhus er et super godt valg til den kommende ferie. I vil helt sikkert nyde opholdet i jeres hyggeligt indrettede sommerhus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den er tilpasset jeres individuelle ønsker.

Det betyder meget, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus vesterhavet uge 42”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mens de endeløse strande ved Vesterhavet om sommeren indbyder til badeture, leg og vandsport, bliver man om foråret og efteråret fascineret af det brusende hav med de hvide skumtoppe på bølgerne.

Det historiske Fiskerhuset i fiskerbyen Agger er indrettet i fiskerhus fra 1700-tallet med autentisk interiør. Den spændende rundvisning i huset fortæller om søfolkenes levevilkår i gamle dage.

På besøgsbondegården Family Farm Fun Park i Løkken løber man ikke sådan lige tør for legemuligheder og aktiviteter for børn i alle aldre. Snup en tur på vandcyklerne på søen, hyg jer med de søde klappedyr i den lille zoo eller bliv indianer for en dag i indianerlejren.

Svømmehallen i Vinderup er et godt sted at tilbringe en regnvejrsdag. Her er svømmebaner for familiens vandhunde og børnebassin for de yngste.

Fiskeri og søfart har betydning for hele den danske nordsøkyst. På museerne i Hirtshals, Løkken og Skagen kan man se de unikke udstillinger, der beretter om udviklingen fra fiskeri i gamle dage til den højt industrialiserede fiskeflåde, vi kender i dag.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige krav til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 6.159 sommerhuse