Emne nr.: 325-571
Emne nr.: 325-571

Et sommerhus kan opfylde en række krav. Her er plads til såvel afslapning som aktivferie. Nyd tiden sammen i det sommerhus, I falder for, og skab den ferie I drømmer om.

Når du er på jagt efter et sommerhus til familiens kommende ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du vælger, imødekommer så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er overstået, og du har fundet nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Vesterhavet er et efterspurgt sted at holde ferie, og det gælder i høj grad også, når vi taler om uge 33. I kan derfor roligt begynde at glæde jer til nogle dejlige dage sammen.

Når du er ved at arrangere en ferie i uge 33, har det stor betydning, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Jo flere, jo bedre - det øger nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i uge 33, så her får du de bedste muligheder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vind og vejr har i sin mangfoldighed skabt et unikt landskab i Nationalpark Thy. En spændende vandretur fører gennem mægtige klitter af flyvesand og hedeområder, hvor små søer holder fugtigheden nede.

Mødet med fiskerne giver et spændende indblik i fiskeriets traditionelle håndværk. Nogle fiskere vil gerne have besøg på deres trawlere, og et besøg på en fiskeriauktion er en helt særlig oplevelse.

For store og små eventyrer er det en kæmpe oplevelse at være med til live rollespil i Tornby Klitplantage. Her møder man både vikinger og kristne korsfarere i historiske kostumer.

Den fine sandstrand ved Nors Sø i Nationalpark Thy er takket være sine faciliteter med toiletter, bålsteder og grill muligheder bord og bænke, det perfekte sted til en familiedag i Nationalpark Thy.

"Cold Hawaii" er det passende navn for Klitmøller, der er et af de mest populære surferområder på den danske vestkyst. Den familievenlige strandpromenade skaber et passende landgangsområde fra stranden til byen, for barnevogns skubbende forældre.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2.930 sommerhuse