Emne nr.: 090-14110
Emne nr.: 090-14110

Det er altid dejligt at opleve Vesterhavet, og det gælder selvfølgelig også i uge 32. Glæd jer til en herlig uges ferie i jeres foretrukne sommerhus.

Din drøm om en skøn ferie i uge 32 er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på portalen får du nemlig altid det største udvalg af de forskellige sommerhuse, som det er muligt at booke i uge 32. For dig betyder det overblik og sparet tid, at du kan se mulighederne ét sted - så kan du fokusere på at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav.

Det bedste ved at leje et sommerhus er, at man hurtigt føler sig hjemme. Den individuelle indretning og de mange oplevelser, der venter jer i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har besluttet jer for, til noget helt særligt.

Det har rigtig meget at sige, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus vesterhavet uge 32”. Her er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være ved at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få overstået bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den danske Nordsøkyst er et sandt paradis for både store og små vandhunde. Kysten, fjorden og fjordvandene er perfekte til eventyrture med kano eller kajak, til surfing, sejlads og stand-up paddling. Både store og små adrenalinfreaks glæder sig til action fyldte øjeblikke med strandsejlads eller blokarting.

På Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg kan I besøge to typiske danske gårde i Nordsø-området. Udstillingen viser den moderne landbrugsudvikling frem til i dag.

Der er en særlig autentisk stemning over de små hyggelige fiskerihavne. At følge kutterne når de om morgen vender tilbage fra nattens fiskeri og lander jeres fangst. Børnene elsker at se fisk så tæt på, og samtidig giver det mulighed for at købe friskfangede fisk med hjem til aftensmaden.

Hvert år i juli måned i haven ved Hirtshals Regional Museum viser fiskere og net bindere, hvordan man kan lappet et net ordtenligt, flette et reb og binde et fornuftigt sømandsknob.

På den årlige fiskefestival i august i Hirtshals drejer alt sig om fisk i tre dage - fra tidlig morgen til sen aften. Både på havnen og inde i byen er der spændende aktiviteter for børn, rejsepillekonkurrencer, bådture og masser af information om fiskeri.

Den nervepirrende Gokartbane i Løkken giver unge bilister mulighed for at køre i motoriserede gokarts. Vognene er hurtige og kan køre optil 70 km/timen. Børn fra 7 år og op har også mulighed for at køre gokart i de særlige børne gokarts.

På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan små og store havforskere bliver meget klogere på livet under havets overflade. Gennem det store vindue til havets dyb kan de interaktivt tage på ekspedition i Nordsøen og komme tæt på havets store jægere.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til den laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos Feline Holidays er du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3.209 sommerhuse