Emne nr.: 325-571
Emne nr.: 325-571

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, kan du roligt glæde dig til en rigtig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige oplevelser i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer rigtig godt i forhold til, at din søgning efter sommerhus vesterhavet uge 31 har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af eftertragtede sommerhuse. Det er en meget stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Hele familien kan glæde sig til en afslappende ferie i uge 31. Det er altid spændende at komme til Vesterhavet, hvor der venter mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Det er både nemt og enkelt at finde netop det sommerhus, der matcher dine behov her på Feline Holidays. Forklaringen er, at du til hver en tid kan finde det største, samlede udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 31, hos os. Kort sagt: Du får et hurtigt overblik over mulighederne og kan let finde dit sommerhus.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På grund af Vadehavets økologiske betydning, er det kommet på UNESCOs verdensnaturarvsliste. Vadehavet inviterer til mange usædvanlige aktiviteter for hele familien, hvor I kan opdage Vadehavets livsmiljø på en spændende måde.

Fyrtårnet i Hanstholm kan ses på lang afstand, da det er bygget på det højeste punkt i byen. Det er det ældste fyrtårn i Jylland og med sine 65 m over Nordsøen er det den højeste udsigtsplatform på den danske Nordsøkyst.

Hvert år i juli måned i haven ved Hirtshals Regional Museum viser fiskere og net bindere, hvordan man kan lappet et net ordtenligt, flette et reb og binde et fornuftigt sømandsknob.

Vorupør er en traditionel kaj for fiskerbåde. Her lader Vorupør-fiskerne deres kuttere tørre på stranden. Ved lavvande ligger bådene fuldstændig tørt, og de kan beundres i al deres pragt.

i Gokartcentret i Hjørring kan kommende racerkørere give den gas på den 200 meter lange bane, der også indeholder udfordrende sving. Man skal være mindst 10 år for at køre på banen.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 3.125 sommerhuse