Emne nr.: 090-94215
Emne nr.: 090-94215

At fejre nytår i et sommerhus har mange fordele. Hvis der eksempelvis er børn eller dyr i familien, der ikke er vilde med høje lyde og krudt, kan I med fordel booke et sommerhus på god afstand af de større byer. På den måde kan hele familien bedre slappe af og komme godt ind i det nye år sammen.

Måske har I specielle ønsker til det sommerhus, I søger til nytår. Måske skal I have familiens firbenede med, så et sommerhus med husdyr tilladt er første prioritet. Det kan også være, at I har andre prioriteter som f.eks. beliggenhed, særlige faciliteter eller pris. Find det sommerhus der matcher dine krav på Feline Holidays.

Der er overhovedet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe en skøn ferie i det sommerhus, du søger efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den lange række af dejlige ferieoplevelser der venter jer.

Når du er på jagt efter et sommerhus til familiens forestående ferie, er det væsentligt, at det sommerhus, du vælger, imødekommer så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er en ganske særlig naturoplevelse at vandre ved den danske vestkyst. Utallige afmærkede stier fører gennem store klit- og hedeområder og plantager med afvekslende beplantning.

Mellem kysten og Tornby i Nordjylland ligger naturområdet Tornby Klitplantage. Her finder man et 14 km langt og udfordrende mountainbikespor, hvor både børn og voksne kan være med. Sporet går også igennem et smukt klitlandskab.

Udover naturlandskabet fascinerer Nationalpark Thy også med kulturelle spor, som menneskene har efterladt. Gigantiske fæstningsværker, landsbyer og kirker der er begravet i sand og forhistoriske gravhøje gør vandreturen til en opdagelsesrejse i vores historie.

Den fine sandstrand ved Nors Sø i Nationalpark Thy er takket være sine faciliteter med toiletter, bålsteder og grill muligheder bord og bænke, det perfekte sted til en familiedag i Nationalpark Thy.

Kan I lide at køre mountainbike, så kan I se frem til den fine rute fra Hirtshals til Tversted. Ruten, der også er velegnet for børn, går gennem et lille skovområde.

Hvert år i juli måned i haven ved Hirtshals Regional Museum viser fiskere og net bindere, hvordan man kan lappet et net ordtenligt, flette et reb og binde et fornuftigt sømandsknob.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.313 sommerhuse