Emne nr.: 130-R10724
Emne nr.: 130-R10724

Hvis du er mest til oplevelser i området, og hvis I som familie ofte tager på ture, når I holder ferie, er størrelsen på dit sommerhus måske ikke altafgørende. Det kan derfor betale sig at leje et sommerhus, der er lille. Her er der præcis det, I har behov for, og da små sommerhuse som regel også er billigere end større ferieboliger, kan I prioritere at bruge penge på aktiviteter i stedet. Når I kommer hjem fra dagens oplevelser, er størrelsen på det sommerhus, I har booket, derfor knap så vigtig, som mængden af hyggelige timer I har haft sammen.

Søger du efter et sommerhus, der er lille og til en lille pris? Vores prisgaranti betyder, at du ikke finder dit sommerhus billigere andre steder. Samtidigt søger du altid blandt markedets største udvalg, når du søger på Feline Holidays. Book dit sommerhus allerede i dag og glæd dig til ferien starter!

Når du vælger et sommerhus til ferien eller weekendturen, kan du være helt sikker på, at der venter mange dejlige timer med familien eller vennerne forude. Om I er til aktiviteter og oplevelser i nærområdet eller I hellere vil hygge jer i det sommerhus, I har booket, er naturligvis helt op til jer.

Det har rigtig meget at sige, at du får så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus vesterhavet lille”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, der matcher jeres ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Topmoderne interaktive oplevelsescentre som f.eks. Oceanarium, Tirpitz-centeret i klitterne ved Blåvand eller centrummet for trækfugle ved fyrtårnet i Skagen, tilbyder alle utrolige oplevelser til især familier, hvor I kan en masse gennem leg.

På den årlige fiskefestival i august i Hirtshals drejer alt sig om fisk i tre dage - fra tidlig morgen til sen aften. Både på havnen og inde i byen er der spændende aktiviteter for børn, rejsepillekonkurrencer, bådture og masser af information om fiskeri.

Ved Skagen i nordlige spids af Jylland mødes Nordsøen og Østersøen. Det interessante Skagen Kunstmuseum er viet til fiskeri, almindelig søfart og søredninger.

Vorupør er en traditionel kaj for fiskerbåde. Her lader Vorupør-fiskerne deres kuttere tørre på stranden. Ved lavvande ligger bådene fuldstændig tørt, og de kan beundres i al deres pragt.

Kan I lide at køre mountainbike, så kan I se frem til den fine rute fra Hirtshals til Tversted. Ruten, der også er velegnet for børn, går gennem et lille skovområde.

Den hollandske mølle Faddersbøl Mølle er en af de maleriske møller i Nationalpark Thy. Det er en vidunderlige destination for en familietur gennem klitterne og hedeområdet.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 15.652 sommerhuse