Emne nr.: 100-07994
Emne nr.: 100-07994

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er ovre, og du har fundet netop det sommerhus, der matcher dine ønsker, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Sommerhuse til 12 personer ligger i en populær kategori, fordi de byder på tilstrækkelig plads til at samle flere familier og/eller vennepar. I får et rigtig fint udgangspunkt for feriens mange oplevelser, fordi I er fælles om husets faciliteter, samtidig med at man kan arrangere individuelle udflugter i området. Måske er nogle af jer mest til oplevelser i naturen, mens andre hellere vil ind og shoppe i den nærmeste by? Når I er mange, der booker et sommerhus sammen, vil det afspejle sig i feriebudgettet. Jo flere I er til at dele regningen, jo mere ferie får I for pengene. Af den grund giver det rigtig fin mening at booke et sommerhus til 12 personer.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mens de endeløse strande ved Vesterhavet om sommeren indbyder til badeture, leg og vandsport, bliver man om foråret og efteråret fascineret af det brusende hav med de hvide skumtoppe på bølgerne.

I Hjørring ligger Nordjyllands største bowlingcenter. Hele 14 baner, billard og andre spil giver masser af underholdning på en regnvejrsdag.

Fiskerbyen Esbjerg begejstrer med Fiskeri og Søfartsmuseet, som er viet til vise fiskeriets udvikling helt fra begyndelse og til energiudvindgen af havet. Muligheden for at fodre museets sæler er en uforglemmelig oplevelse for børnene.

Under titler "Kaptajnen og hvalen" fører den 31 km lange børne- og familievenlige cykelrute jer rundt til højdepunkterne på Rømø.

Vorupør er en traditionel kaj for fiskerbåde. Her lader Vorupør-fiskerne deres kuttere tørre på stranden. Ved lavvande ligger bådene fuldstændig tørt, og de kan beundres i al deres pragt.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være dækket af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 769 sommerhuse