Emne nr.: 325-860
Emne nr.: 325-860

Et sommerhus er det perfekte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt fra afslapning med en god bog til aktive timer i naturen.

Det er meget vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forøger du nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine behov. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen, for andre end du kan være i færd med at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Når I søger efter et sted med plads til jer alle, er et sommerhus til 10 personer det oplagte valg. Her kan I være en større familie eller måske have et sæt venner, et hold bedsteforældre eller børnenes skolekammerater med. Der er lagt op til både afslapning og masser af oplevelser for feriegæster i alle aldre. Et sommerhus til 10 personer er ofte en rigtig fin og billig løsning, når familien eller vennerne skal på tur sammen. Det gode er, at der så er flere penge til spændende oplevelser, en lille souvenir fra området eller et par aftener med ekstra god mad.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På den populære vadehavsø Fanø på den danske vestkyst sørger Club Fanø for, at ingen kommer til at kede sig i ferien. Med et utal af arrangementer og aktiviteter som f.eks. Krative værksteder, bygning af drager og sælsafarier venter der jer altid nye oplevelser.

Fyrtårnet i Skagen er det næsthøjeste fyrtårn i Danmark. Fra det 46 m høje fyrtårn åbner der sig en imponerende udsigt over Danmarks nordligste spids.

På besøgsbondegården Family Farm Fun Park i Løkken løber man ikke sådan lige tør for legemuligheder og aktiviteter for børn i alle aldre. Snup en tur på vandcyklerne på søen, hyg jer med de søde klappedyr i den lille zoo eller bliv indianer for en dag i indianerlejren.

I Ørnereservatet mellem Hirtshals og Skagen kan man opleve fascinerende og nervepirrende shows med havørne, kongeørne og falke. Falkoneren og de imponerende fugle demonstrerer deres flyve- og jagtegenskaber, og man kommer helt tæt på de prægtige rovfugle.

Den fine sandstrand ved Nors Sø i Nationalpark Thy er takket være sine faciliteter med toiletter, bålsteder og grill muligheder bord og bænke, det perfekte sted til en familiedag i Nationalpark Thy.

En gåtur langs havnepromenaden i Nordby, den største by på Fanø, er vidunderlig. I juli måned kan du sammen med familien dykke ned i skib byens traditioner i fannikerdagene. Derefter erindrer indbyggerne deres historie gennem musik og traditionelle danse, mens de er iført Fanødragten.

I klitheden Vangså i Nationalpark Thy er der en mangfoldig planteverden. Soldug er en af de mest fascinerende blomster for børn. Her kan I opleve tre sorter af den kødædende plante.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.555 sommerhuse