Emne nr.: 325-571
Emne nr.: 325-571

Ferietid er familietid. Ingen tvivl om det - men en vellykket ferie forudsætter, at rammerne opfylder jeres behov. Her er havudsigt et af de betingelsesløse krav, som mange feriegæster stiller. Glæden ved at tage på ferie i hyggelige rammer med en helt suveræn udsigt og til at have alverdens tid til at være sammen er guld værd.

Få altid det største udvalg, når I leder efter et sommerhus med havudsigt. På Feline Holidays kan I altid finde det største udvalg af huse på markedet. På den måde er I altid bedst stillet, når en ferie tæt på vandet er førsteprioritet.

Et sommerhus er et rigtig fint udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter sommerhus ved vesterhavet med havudsigt har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af skønne sommerhuse. Det er en stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde præcis det sommerhus, der matcher dine krav.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Topmoderne interaktive oplevelsescentre som f.eks. Oceanarium, Tirpitz-centeret i klitterne ved Blåvand eller centrummet for trækfugle ved fyrtårnet i Skagen, tilbyder alle utrolige oplevelser til især familier, hvor I kan en masse gennem leg.

Fyrtårnet i Hanstholm kan ses på lang afstand, da det er bygget på det højeste punkt i byen. Det er det ældste fyrtårn i Jylland og med sine 65 m over Nordsøen er det den højeste udsigtsplatform på den danske Nordsøkyst.

På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan små og store havforskere bliver meget klogere på livet under havets overflade. Gennem det store vindue til havets dyb kan de interaktivt tage på ekspedition i Nordsøen og komme tæt på havets store jægere.

Ved Skagen i nordlige spids af Jylland mødes Nordsøen og Østersøen. Det interessante Skagen Kunstmuseum er viet til fiskeri, almindelig søfart og søredninger.

Mellem kysten og Tornby i Nordjylland ligger naturområdet Tornby Klitplantage. Her finder man et 14 km langt og udfordrende mountainbikespor, hvor både børn og voksne kan være med. Sporet går også igennem et smukt klitlandskab.

Svømmehallen i Vinderup er et godt sted at tilbringe en regnvejrsdag. Her er svømmebaner for familiens vandhunde og børnebassin for de yngste.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 1.515 sommerhuse