Emne nr.: 090-94215
Emne nr.: 090-94215

I kan med garanti se frem til alle tiders ferie i jeres foretrukne sommerhus i uge 29. Glæd jer til at slippe tøjlerne i den travle hverdag, til at komme væk hjemmefra og til, at I får masser af tid til hinanden og til skønne, fælles ferieoplevelser.

Når du er ved at organisere en ferie i uge 29, har det stor betydning, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Jo flere, jo bedre - det forbedrer nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse i uge 29, så her får du de bedste muligheder.

Det bedste ved at booke et sommerhus er, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme. Den individuelle indretning og de mange oplevelser, der venter i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har besluttet jer for, helt unik.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har væsentlig betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop det sommerhus, der matcher familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den familievenlige ferieregion Sydvestjylland tilfører ferien spændende elementer som maleriske landsbyer, barskt kystlandskab og afvekslende aktiviteter.

Få en eventyrlig oplevelse med orienteringsløbet i Nybæk Plantage, som især er populært hos unge pionerer. Her skal der udføres opgaver med kort og kompas, og kontrolpunkterne skal kontrolleres.

I Hjørring ligger Nordjyllands største bowlingcenter. Hele 14 baner, billard og andre spil giver masser af underholdning på en regnvejrsdag.

"Cold Hawaii" er det passende navn for Klitmøller, der er et af de mest populære surferområder på den danske vestkyst. Den familievenlige strandpromenade skaber et passende landgangsområde fra stranden til byen, for barnevogns skubbende forældre.

Svømmehallen i Vinderup er et godt sted at tilbringe en regnvejrsdag. Her er svømmebaner for familiens vandhunde og børnebassin for de yngste.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2.518 sommerhuse