Emne nr.: 346-2083
Emne nr.: 346-2083

I et sommerhus til 14 personer er der plads til at imødekomme alle behov. Mens nogle af familiens medlemmer måske foretrækker en gåtur i den friske luft, vil andre af jer måske hellere blive indenfor og hygge med spil. Det er helt op til jer, hvordan I bruger tiden i det sommerhus, I ender med at booke. Fordelene ved at være mange, der samles i et sommerhus i weekender eller ferier, er mange. Blandt andet får I alle nem adgang til de faciliteter, der er i det sommerhus til 14 personer, I bestemmer jer for at booke.

Ferien er noget ganske særligt, og et sommerhus er den oplagte ramme om den. Uforglemmelige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad kan se frem til i det sommerhus, I beslutter jer for.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og enkelt her på portalen. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del foregår uden videre over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mens de endeløse strande ved Vesterhavet om sommeren indbyder til badeture, leg og vandsport, bliver man om foråret og efteråret fascineret af det brusende hav med de hvide skumtoppe på bølgerne.

Fra slutningen af august til slutningen af oktober kan man langs den danske vestkyst ved Vadehavet opleve det smukke fænomen "Sort Sol". Om aftenen samles stære i flokke på flere tusinde fugle og "formørker" den nedgående sol.

På Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg kan I besøge to typiske danske gårde i Nordsø-området. Udstillingen viser den moderne landbrugsudvikling frem til i dag.

Fyrtårnet i Hanstholm kan ses på lang afstand, da det er bygget på det højeste punkt i byen. Det er det ældste fyrtårn i Jylland og med sine 65 m over Nordsøen er det den højeste udsigtsplatform på den danske Nordsøkyst.

På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man fåå et spændende indblik i livet i Nordsøen og Skagerrak. Her kommer man tæt på både de mere kendte fiskearter men også mere eksotiske arter som den kuglerunde klumpfisk de fascinerende hajer.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til den billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 441 sommerhuse