Emne nr.: 090-94215
Emne nr.: 090-94215

Ferien er noget, I alle går og glæder jer til i lang tid. Jo mere fortravlet hverdagen er, jo større bliver behovet for ferie - og jo længere synes man, at der går, til man langt om længe kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres miniferie har I tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter miniferie sommerhus vesterhavet har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af eftertragtede miniferier. Det er en kæmpe fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop den miniferie, der imødekommer dine krav.

At finde din miniferie er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på få minutter.

Et højt udvalg af miniferier til miniferie giver dig de bedste chancer for at finde det helt rigtige sted. Tingene skal gerne gå op i en højere enhed, og det er altid nemmere, jo flere valgmuligheder du har. Intet andet sted kan du finde så mange miniferier til miniferie samlet på ét sted - og derfor er det også på denne side, at du har de bedste muligheder.

Det er en god ide at rette søgningen, sådan at du vælger at se miniferier med mindst 3 overnatninger. Det vil nemlig give dig et større udvalg, og prisen vil typisk være den samme, hvad enten du tager 2 eller 3 overnatninger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Regionen Rømø-Tønder er et af Danmarks skønneste og meste interessante feriemål. Ud over de skønne strande og Vadehavet er byen Tønder hjemsted for Tønder Festivallen og kendt som "Danmarks juleby".

Tirpitz oplevelsescenter ligger i klitterne ved Blåvand. Her kommer du og din familie på en interaktiv rejse gennem spændende tider med alt fra mammutter, vikinger og pirater til fæstningsanlæg i 2. Verdenskrig.

Mødet med fiskerne giver et spændende indblik i fiskeriets traditionelle håndværk. Nogle fiskere vil gerne have besøg på deres trawlere, og et besøg på en fiskeriauktion er en helt særlig oplevelse.

Svømmehallen i Vinderup er et godt sted at tilbringe en regnvejrsdag. Her er svømmebaner for familiens vandhunde og børnebassin for de yngste.

Fiskerbyen Esbjerg begejstrer med Fiskeri og Søfartsmuseet, som er viet til vise fiskeriets udvikling helt fra begyndelse og til energiudvindgen af havet. Muligheden for at fodre museets sæler er en uforglemmelig oplevelse for børnene.

Vandet sø er en af de reneste søer i Danmark og er et vidunderligt bade- og surfe sted for familier.

Det er en stor oplevelse at stå på spidsen af Skagens Gren og se, hvordan Nordsøen og Østersøen mødes her. Samtidigt kan man følge nogle af de mere end 100.000 skibe, der årligt passerer her forbi.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din miniferie.

Skulle du finde den miniferie, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål omkring en miniferie, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din miniferie.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af miniferier. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 5.575 sommerhuse