Emne nr.: 333-278
Emne nr.: 333-278

Lad et luksus sommerhus med luksusindretning bidrage med følelsen af afslapning og velvære på din ferie. Når du booker dit luksus sommerhus med luksusindretning, kan du se frem til en ferie med egen swimmingpool. Hvad kan være mere afslappende og luksuriøst end at have denne facilitet til rådighed i dit luksus sommerhus, lige når som helst det passer dig?

Husk at booke dit luksus sommerhus med luksusindretning i god tid, da denne type luksus sommerhuse er meget efterspurgte. Når der er styr på ferieplanerne, og når I har valgt det luksus sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie, kan I begynde at glæde jer til den luksusferie, der venter forude.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den danske Nordsøkyst er et sandt paradis for både store og små vandhunde. Kysten, fjorden og fjordvandene er perfekte til eventyrture med kano eller kajak, til surfing, sejlads og stand-up paddling. Både store og små adrenalinfreaks glæder sig til action fyldte øjeblikke med strandsejlads eller blokarting.

For store og små eventyrer er det en kæmpe oplevelse at være med til live rollespil i Tornby Klitplantage. Her møder man både vikinger og kristne korsfarere i historiske kostumer.

Året rundt skyller Vesterhavet store mængde af små og større skatte op på stranden. Derfor er en gåtur langs vandet, især en tidlig morgen, lige noget for små strandpirater, for her kan man finde rav og muslingeskaller.

I klitheden Vangså i Nationalpark Thy er der en mangfoldig planteverden. Soldug er en af de mest fascinerende blomster for børn. Her kan I opleve tre sorter af den kødædende plante.

Vorupør er en traditionel kaj for fiskerbåde. Her lader Vorupør-fiskerne deres kuttere tørre på stranden. Ved lavvande ligger bådene fuldstændig tørt, og de kan beundres i al deres pragt.

Få en eventyrlig oplevelse med orienteringsløbet i Nybæk Plantage, som især er populært hos unge pionerer. Her skal der udføres opgaver med kort og kompas, og kontrolpunkterne skal kontrolleres.

Det er en stor oplevelse at stå på spidsen af Skagens Gren og se, hvordan Nordsøen og Østersøen mødes her. Samtidigt kan man følge nogle af de mere end 100.000 skibe, der årligt passerer her forbi.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit luksus sommerhus.

Såfremt du skulle finde det luksus sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af luksus sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 1.602 sommerhuse