Emne nr.: 333-314
Emne nr.: 333-314

Et sommerhus er et rigtig godt valg til den næste ferie. I vil med garanti nyde opholdet i jeres hyggeligt indrettede sommerhus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den matcher jeres individuelle ønsker.

Det er væsentligt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at organisere familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde lige præcis det sommerhus, der matcher jeres krav. For så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med det sommerhus, der opfylder familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Skal familiens ferie have fuld skrue i år? Så er et sommerhus med luksusindretning svaret. Her får I nemlig jeres helt egen pool med i købet, og I afgør selv, om I vil bade 1,2 eller 10 gange om dagen! Nyd den ekstra følelse af luksus og velvære samt pladsen til leg og fornøjelse, når I lejer et sommerhus med luksuriøse faciliteter.

Før I ved af det, begynder ferien. Book et sommerhus med luksusindretning allerede i dag og glæd jer til en afslappende ferie med jeres egen pool. Når I får overstået bookingen i god tid, får I det største udvalg at vælge blandt. Hvem vil ikke gerne præsenteres for flest mulige sommerhuse, når det gælder den ekstraordinære luksusferie?

Når I kigger efter et sted med plads til jer alle, er et sommerhus til 10 personer det perfekte valg. Her kan I være en større familie eller måske have et vennepar, et hold bedsteforældre eller børnenes skolekammerater med. Her venter både afslapning og masser af oplevelser for feriegæster i alle aldre. Når du vælger et sommerhus med plads til 10 personer som udgangspunkt for den forestående ferie, kommer I til at bo rigtig godt til en go’ pris. Sommerhuse i denne størrelse hører nemlig til i mellemklassen, hvor der er et fornuftigt forhold mellem indretning, størrelse og faciliteter på den ene side og prisen på den anden.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Regionen Rømø-Tønder er et af Danmarks skønneste og meste interessante feriemål. Ud over de skønne strande og Vadehavet er byen Tønder hjemsted for Tønder Festivallen og kendt som "Danmarks juleby".

Mødet med fiskerne giver et spændende indblik i fiskeriets traditionelle håndværk. Nogle fiskere vil gerne have besøg på deres trawlere, og et besøg på en fiskeriauktion er en helt særlig oplevelse.

I Ørnereservatet mellem Hirtshals og Skagen kan man opleve fascinerende og nervepirrende shows med havørne, kongeørne og falke. Falkoneren og de imponerende fugle demonstrerer deres flyve- og jagtegenskaber, og man kommer helt tæt på de prægtige rovfugle.

Det historiske Fiskerhuset i fiskerbyen Agger er indrettet i fiskerhus fra 1700-tallet med autentisk interiør. Den spændende rundvisning i huset fortæller om søfolkenes levevilkår i gamle dage.

På Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg kan I besøge to typiske danske gårde i Nordsø-området. Udstillingen viser den moderne landbrugsudvikling frem til i dag.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 869 sommerhuse