Emne nr.: 333-278
Emne nr.: 333-278

Skal ferien have fuld skrue i år? Så er en hytte med luksusindretning svaret. Her får I jeres helt egen pool med i købet, og I bestemmer selv, om I vil bade 1,2 eller 10 gange om dagen! I vil med garanti nyde den ekstra følelse af luksus og velvære samt pladsen til leg og fornøjelse, når I booker en hytte med luksuriøse faciliteter.

Hytter med luksusindretning er en meget attraktiv måde at holde ferie på. Netop derfor kan denne form for hytter hurtigt være booket op til ferier og helligdage. Vær derfor ude så tidligt som muligt med bookingen af jeres luksus hytte, så får I det største udvalg at vælge mellem - og I kan begynde at glæde jer til ferien sammen.

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige hytter, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I kan nyde al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres hytte. At der også er nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Det er væsentligt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange hytter som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde netop den hytte, der matcher jeres behov. for så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af attraktive hytter.

Når du har fundet den hytte, du helst vil have, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book din hytte straks, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er en ganske særlig naturoplevelse at vandre ved den danske vestkyst. Utallige afmærkede stier fører gennem store klit- og hedeområder og plantager med afvekslende beplantning.

Fyrtårnet i Skagen er det næsthøjeste fyrtårn i Danmark. Fra det 46 m høje fyrtårn åbner der sig en imponerende udsigt over Danmarks nordligste spids.

På Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg kan I besøge to typiske danske gårde i Nordsø-området. Udstillingen viser den moderne landbrugsudvikling frem til i dag.

Fiskeri og søfart har betydning for hele den danske nordsøkyst. På museerne i Hirtshals, Løkken og Skagen kan man se de unikke udstillinger, der beretter om udviklingen fra fiskeri i gamle dage til den højt industrialiserede fiskeflåde, vi kender i dag.

Vil I gerne opleve det gamle møllerhåndværk, kan dette lade sig gøre på et besøg i Sønderho Mølle. Den smukke gamle bygning er en gallerihollændermølle fra slutningen af det 19. århundrede.

Sønderho betragtes som den smukkeste by i Danmark. Byen ligger på Fanø og begejstre med små vidunderlige stræder, som er omkranset af maleriske huse fra 1700-tallet. Små kaptajner bliver forbavset over de 15 modeller af traditionelle skibe, som er udstillet i landsbykirken, der bestemt er værd at se.

Kan I lide at køre mountainbike, så kan I se frem til den fine rute fra Hirtshals til Tversted. Ruten, der også er velegnet for børn, går gennem et lille skovområde.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke din hytte hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige hytter. Du vil altid være omfattet af den, når du lejer din hytte hos os.

Skulle du finde den hytte, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende en hytte, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til din hytte.

Vi har årelang erfaring med udlejning af hytter, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.597 sommerhuse