Emne nr.: 333-278
Emne nr.: 333-278

Der venter jer en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i det feriehus, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

Det er væsentligt, at du kan vælge mellem så mange feriehuse som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde lige præcis det feriehus, der imødekommer jeres behov. Hvad det punkt angår kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af attraktive feriehuse.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit feriehus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Opgradér ferien og vælg et feriehus med egen pool - det kalder vi luksus langt ud over det sædvanlige. Her kan I nyde nogle dejlige dage sammen med familie eller venner og lade den ekstra følelse af luksus indfinde sig. Det er altid skønt at vende tilbage med ny energi fra det feriehus, man har booket. Så er man klar til dagligdagen, der atter banker på.

Når ferien i luksuriøse omgivelser står for døren, er det på tide at booke et feriehus med luksusindretning. Denne ferieform er særligt efterspurgt, og i takt med, at flere familier vælger et feriehus med luksusindretning til deres ferie, vil udvalget mindskes dag for dag. Vær særlig opmærksom på at få booket i god tid op til helligdage og ferier, så I sikrer jer jeres favorit hurtigst muligt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den sunde friske luft ved Vesterhavet gør området til et yndet ferieområde for familier året rundt.

Ved Skagen i nordlige spids af Jylland mødes Nordsøen og Østersøen. Det interessante Skagen Kunstmuseum er viet til fiskeri, almindelig søfart og søredninger.

Fra slutningen af august til slutningen af oktober kan man langs den danske vestkyst ved Vadehavet opleve det smukke fænomen "Sort Sol". Om aftenen samles stære i flokke på flere tusinde fugle og "formørker" den nedgående sol.

Den nervepirrende Gokartbane i Løkken giver unge bilister mulighed for at køre i motoriserede gokarts. Vognene er hurtige og kan køre optil 70 km/timen. Børn fra 7 år og op har også mulighed for at køre gokart i de særlige børne gokarts.

i Gokartcentret i Hjørring kan kommende racerkørere give den gas på den 200 meter lange bane, der også indeholder udfordrende sving. Man skal være mindst 10 år for at køre på banen.

Den fine sandstrand ved Nors Sø i Nationalpark Thy er takket være sine faciliteter med toiletter, bålsteder og grill muligheder bord og bænke, det perfekte sted til en familiedag i Nationalpark Thy.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit feriehus til markedets laveste pris her på domænet. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit feriehus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det feriehus, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 1.602 sommerhuse