Emne nr.: 346-1003
Emne nr.: 346-1003

Du sparer 10% eller mere endnu

Uanset hvilket sommerhus med Last Minute rabat du har kig på, kan du være sikker på én ting: Du vil altid få en besparelse på mindst 10% af lejeprisen. Med en smule held, kan du også spare mere end det; det er således ikke sjældent, at vi ser betydeligt større prisnedsættelser.

Feline Holidays giver dig altid det nemmeste og det bedste overblik over de nedsatte sommerhuse, du på et givent tidspunkt kan vælge mellem. Forklaringen er, at vi har det største udvalg - og derfor er chancen for at finde et sommerhus med en god besparelse bedst hos os.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Vi bliver ofte spurgt om, hvornår man kan booke et sommerhus med Last Minute rabat. Der er imidlertid ikke noget definitivt svar på spørgsmålet. Sagen er, at hvis et sommerhus ikke er udlejet senest 28 dage før en ankomstdato, kan ejeren vælge at sænke prisen; men der er ingen garanti for, at det sker.

Hvor kan jeg finde Last Minute sommerhuse?

Der er heller ikke nogen regler for i hvilke områder, du finder sommerhuse med Last Minute rabat. Det afhænger alene af udbud og efterspørgsel i de respektive ferieområder og af, om der er ejere, der er villige til at sætte prisen ned for at få udlejet deres sommerhus.

Der er ikke nogen Last Minute tilbud i øjeblikket - hvad gør jeg?

Der er med andre ord ikke nogen garanti for, at der på dette tidspunkt vil være så mange nedsatte sommerhuse i lige netop dette ferieområde, at du synes, der er nok. I så fald er det blot et udtryk for, at der i øjeblikket ikke er så mange ejere, der har sænket prisen. Det er der imidlertid råd for. Konkret råder vi til, at du kigger på et større område, end du til at starte med havde i tankerne. Jo mere fleksibel du er i forhold til geografi, jo flere nedsatte sommerhuse vil du nemlig få at vælge mellem. Samtidig øger du også muligheden for at finde et sommerhus, der er nedsat med væsentligt mere end 10 %.

Vent ikke med at booke dit sommerhus

Alle elsker et godt tilbud; ikke mindst når vi taler om sommerhuse. Alt efter hvor og hvornår du søger, kan det være mere eller mindre udfordrende at finde et sommerhus, hvor dine krav til indretning, pris og beliggenhed går op i en højere enhed. Derefter handler det om at få lejet dit sommerhus. Jo før, jo bedre. Hvis andre når det før dig, er løbet kørt, og du skal begynde forfra.

Ferien er noget særligt, og et sommerhus er den ideelle ramme om den. Skønne ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I beslutter jer for.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Når din søgning efter ”last minute sommerhus ved vesterhavet” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet netop det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Regionen Rømø-Tønder er et af Danmarks skønneste og meste interessante feriemål. Ud over de skønne strande og Vadehavet er byen Tønder hjemsted for Tønder Festivallen og kendt som "Danmarks juleby".

Fiskeri og søfart har betydning for hele den danske nordsøkyst. På museerne i Hirtshals, Løkken og Skagen kan man se de unikke udstillinger, der beretter om udviklingen fra fiskeri i gamle dage til den højt industrialiserede fiskeflåde, vi kender i dag.

På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan små og store havforskere bliver meget klogere på livet under havets overflade. Gennem det store vindue til havets dyb kan de interaktivt tage på ekspedition i Nordsøen og komme tæt på havets store jægere.

Den hollandske mølle Faddersbøl Mølle er en af de maleriske møller i Nationalpark Thy. Det er en vidunderlige destination for en familietur gennem klitterne og hedeområdet.

På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man fåå et spændende indblik i livet i Nordsøen og Skagerrak. Her kommer man tæt på både de mere kendte fiskearter men også mere eksotiske arter som den kuglerunde klumpfisk de fascinerende hajer.

Den fine sandstrand ved Nors Sø i Nationalpark Thy er takket være sine faciliteter med toiletter, bålsteder og grill muligheder bord og bænke, det perfekte sted til en familiedag i Nationalpark Thy.

Sandbankerne og revene i Limfjorden i den sydlige del af Agger Tange, er sælernes foretrukne hvileområde.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 5.885 sommerhuse