Emne nr.: 121-26-0708
Emne nr.: 121-26-0708

På Feline Holidays finder I det største udvalg af sommerhuse med særligt gode forhold for handicappede. Når et emne er markeret som handicapvenligt, kan det eksempelvis betyde, at der ikke er trapper i huset, at der er tilpassede toilet- og badeforhold eller andre hjælpemidler til rådighed. I kan med fordel gennemgå billeder og beskrivelse på det sommerhus, I har kig på, og se, om det imødekommer jeres krav.

Leder I efter et sommerhus, der er handicapvenligt? Så kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk. Vi bringer jer tættere på en ferie i handicapvenlige rammer!

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det opfylder jeres ønsker. Hvad er vigtigst for jer, når I lejer et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt op til jer.

I din søgning efter et sommerhus har det afgørende betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder her på hjemmesiden. Forklaringen er at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvide sandstrande og idylliske ferskvandssøer er et godt alternativ til en dukkert i det salte Vesterhav.

Mødet med fiskerne giver et spændende indblik i fiskeriets traditionelle håndværk. Nogle fiskere vil gerne have besøg på deres trawlere, og et besøg på en fiskeriauktion er en helt særlig oplevelse.

Sønderho betragtes som den smukkeste by i Danmark. Byen ligger på Fanø og begejstre med små vidunderlige stræder, som er omkranset af maleriske huse fra 1700-tallet. Små kaptajner bliver forbavset over de 15 modeller af traditionelle skibe, som er udstillet i landsbykirken, der bestemt er værd at se.

Vorupør er en traditionel kaj for fiskerbåde. Her lader Vorupør-fiskerne deres kuttere tørre på stranden. Ved lavvande ligger bådene fuldstændig tørt, og de kan beundres i al deres pragt.

På besøgsbondegården Family Farm Fun Park i Løkken løber man ikke sådan lige tør for legemuligheder og aktiviteter for børn i alle aldre. Snup en tur på vandcyklerne på søen, hyg jer med de søde klappedyr i den lille zoo eller bliv indianer for en dag i indianerlejren.

Ved molen i Løkken finder man et af de mest attraktive surferspots i Danmark. Her indvier professionelle undervisere børn, begyndere og letøvede i surfingens teknikker.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 45 sommerhuse