Emne nr.: 100-06105
Emne nr.: 100-06105

Der er masser af fordele ved at vælge en feriebolig til ferien. I kan nemlig helt selv beslutte hvilke faciliteter, der er vigtige for jer, når den næste ferie står for døren. Det er altid hyggeligt at organisere ferien sammen, så hele familien kan give deres ønsker til kende.

Søgningen efter en feriebolig foregår nemt og ubesværet her på portalen. Her får du nemlig altid det største udvalg af skønne ferieboliger. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du slipper altså for at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider men kan i stedet koncentrere dig om at finde nøjagtig den feriebolig, der passer til jer.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til ferien starter. Det er både nemt og hurtigt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er hurtigt klaret.

Når alle familiens medlemmer, inklusiv de firbenede og pelsklædte, skal på ferie, falder valget selvsagt på en feriebolig med husdyr tilladt. Her kan I være helt sikre på, at familiens hund eller kat er velkommen.

Her på hjemmesiden er det både nemt og enkelt at finde netop den feriebolig, der passer til netop jeres ønsker og krav. Forklaringen er, at vi har det største udvalg af ferieboliger, hvor husdyr er velkomne. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik og sikrer dig en nem og overskuelig søgeproces.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den familievenlige ferieregion Sydvestjylland tilfører ferien spændende elementer som maleriske landsbyer, barskt kystlandskab og afvekslende aktiviteter.

"Cold Hawaii" er det passende navn for Klitmøller, der er et af de mest populære surferområder på den danske vestkyst. Den familievenlige strandpromenade skaber et passende landgangsområde fra stranden til byen, for barnevogns skubbende forældre.

Det er en stor oplevelse at stå på spidsen af Skagens Gren og se, hvordan Nordsøen og Østersøen mødes her. Samtidigt kan man følge nogle af de mere end 100.000 skibe, der årligt passerer her forbi.

Store og små lystfiskere har masser af gode fiskesteder, både når det gælder ferskvands- og saltvandsfisk. Molerne, der er en del af kystbeskyttelsen, giver samtidig gode muligheder for fiskeri fra strand og netop moler, og derudover er der mange åer og fiskesøer inde i landet.

Ved molen i Løkken finder man et af de mest attraktive surferspots i Danmark. Her indvier professionelle undervisere børn, begyndere og letøvede i surfingens teknikker.

På Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg kan I besøge to typiske danske gårde i Nordsø-området. Udstillingen viser den moderne landbrugsudvikling frem til i dag.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 9.221 sommerhuse