Emne nr.: 090-68121
Emne nr.: 090-68121

Med beslutningen om at booke en feriebolig til en lav pris kan du se frem til en både dejlig og billig ferie, uanset hvilken feriebolig du bestemmer dig for.

Når du lejer en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge, kan hele familien glæde sig til at få endnu bedre råd til de ferieoplevelser, som Vesterhavet byder på. I kan naturligvis også vælge at forkæle jer selv med ekstra god forplejning på ferien.

Udbuddet af ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst uden for skolernes ferie. Derfor vil du altid få flest ferieboliger at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Naturligvis kan du være heldig at finde en feriebolig til en billig pris i de mest populære uger, men det hører til undtagelserne.

Der findes ferieområder, hvor der er opført mange store ferieboliger, som for eksempel har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Sådanne luksus ferieboliger hører til i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der typisk vil være et begrænset antal ferieboliger, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Når du vælger en feriebolig til ferien eller weekendturen, kan du være stensikker på, at der venter mange skønne timer med familien eller vennerne forude. Om I er til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet eller ren og skær hygge i den feriebolig, I har lejet, er naturligvis helt op til jer.

Det er væsentligt, at den mængde af ferieboliger, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig den feriebolig, der opfylder dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når du har fundet den feriebolig, du gerne vil have, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Klit- og kystområderne ved den danske vestkyst krydses af cykelstier, der forbinder fiskerbyer, strande og seværdigheder. I kan selv variere længden af de afmærkede ruter, så de også er lette at mestre for børn.

Vorupør er en traditionel kaj for fiskerbåde. Her lader Vorupør-fiskerne deres kuttere tørre på stranden. Ved lavvande ligger bådene fuldstændig tørt, og de kan beundres i al deres pragt.

Europas største fæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig ligger i Hanstholm. En tur med ammunitionsbanen tager jer med gennem dele af det vidtstrakte område. Mange gamle kanoner og et spændende dokumentationscenter tager jer med tilbage til besættelsestiden.

Det historiske Fiskerhuset i fiskerbyen Agger er indrettet i fiskerhus fra 1700-tallet med autentisk interiør. Den spændende rundvisning i huset fortæller om søfolkenes levevilkår i gamle dage.

Fyrtårnet i Skagen er det næsthøjeste fyrtårn i Danmark. Fra det 46 m høje fyrtårn åbner der sig en imponerende udsigt over Danmarks nordligste spids.

Sandbankerne og revene i Limfjorden i den sydlige del af Agger Tange, er sælernes foretrukne hvileområde.

Der er en særlig autentisk stemning over de små hyggelige fiskerihavne. At følge kutterne når de om morgen vender tilbage fra nattens fiskeri og lander jeres fangst. Børnene elsker at se fisk så tæt på, og samtidig giver det mulighed for at købe friskfangede fisk med hjem til aftensmaden.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Hvis du finder den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 4.146 sommerhuse