Agger ligger helt derude mellem Vesterhavet og Limfjorden, hvor der er fred og ro og højt til himlen. I en lille lomme i Naturpark Thy, som går fra Agger Tange i syd til Hanstholm Fyr i nord. Her er alt, hvad hjertet kan begære af udendørs liv; trave- og løbeture, cykel- og ridestier og et rigt dyre- og fugleliv. Tag med den hyggelige færge fra Agger til Thyborøn og nyd nostalgien og udsigten.
Vælg mellem 152 sommerhuse Destinationer under Agger
Denne dejlige ferielejlighed til 5 personer er en del af Agger Havn Feriecenter som består af i alt 101 lejligheder.
Denne dejlige ferielejlighed til 5 personer er en del af Agger Havn Feriecenter som består af i alt 101 lejligheder. Til hver bolig hører en sydvendt terrasse med havemøbler og grill. Af gratis fællesfaciliteter findes en dejlig indendørs swimmingpool, sauna og bordtennis. Emne nr. 160-A6102

Det fascinerende og grådige Vesterhav snupper hvert år en bid af kysten. Sådan har det altid været. I 1832 blev Agger Kirke opslugt af havet, så den nye kirke blev placeret inde i byen. Tæt ved Agger ligger både Vestervig Kirke, der er landets største landsbykirke, og Lodbjerg Kirke, der er den mindste. Kirkerne er meget interessante og et besøg værd.

Kunstinteresserede kan glæde sig over, at naturen omkring Agger Tange og Nationalpark Thy har givet inspiration til tusindvis af kunstnere. Området byder både på store, etablerede gallerier og små charmerende baggårdsgallerier. Områdets mange museer fortæller spændende historier om livet på den barske vestkyst.

aggerby.dk kan I finde oplysninger om alt fra lokale arrangementer, indkøbs- og spisesteder til buskøreplaner samt de aktiviteter og oplevelser, der venter jer som feriegæster i Agger og omegn. Websitet har såvel fastboende, som tilflyttere og turister i Agger som målgruppe.

I hele sommerperioden er der mulighed for at komme med på dag- og aftensejlads med gamle sejlskibe og motorbåde på Limfjorden. Sæt sejl med skonnerten Saga og nyd at glide over fjorden enten om dagen eller om aftenen. Ta’ med på sælsafari og se de smukke dyr tæt på, eller på fjordfiskeri med mini-trawl. Eller hvad med et sørøvertogt med det gammelt ”piratskib” med sørøverhistorier og skattejagt? Børnene elsker det. Fjorden byder også på mulighed for kano- og kajaksejlads.

Skal fiskestængerne luftes, er I kommet til det helt rigtige sted. Thy har nogle af Nordens bedste muligheder for havfiskeri fra høfder og moler, men også ved Det Gule Rev om bord på en fiskerbåd. Vindstyrken ved Limfjorden er knap så barsk og mere børnevenlig, og her er masser af fisk.

Thy har nogle af Danmarks reneste søer, bl.a. Nors Sø og Vandet Sø med krystalklart vand og fredfyldt natur. Her kan både fiskes og bades. Stranden bag klitterne i Agger er også et dejligt sted til en friluftsdag med familien. Sandet er perfekt til sandslotte. Pyntet med indsamlede skaller og sten, og omkranset af voldgrave og dæmninger bliver de sande mesterværker. Nyd at have tid til hinanden, lyt til bølgerne og havets brusen, og se solnedgangen ved Vesterhavet – så bliver det ikke smukkere.

Agger Tange er EU-fuglebeskyttelsesområde, og Danmarks eneste fuglefjeld, Bulbjerg, ligger kun en times kørsel herfra. Den 47 meter høje klint har et fugle- og dyreliv, der ikke findes andre steder i Danmark.

Klitmøller – også kaldet Cold Hawaii – er et af Europas fem bedste windsurfingssteder. Er vinden i sit gunstige hjørne, er der masser at opleve på stranden, når surferne indtager den med deres farvestrålende grej. Den kraftige vind er også ideel til opsætning af drager. Et godt udflugtsmål med en picnickurv.

Kystcentret i Thyborøn er fyldt med spænding både indendørs og udendørs. Lær om de stærke naturkræfter, der former vestkysten, og vær med til at lave bølger og strøm. Oplev stedets krybdyrs zoo, besøg Skildpaddespionens bunkers, tag med på kystlegepladsen og sansestien og sejl en tur med de fjernstyrede skibe i det store havnebassin.

Thisteds hyggelige gader og smukke gamle bygninger skaber en fin kontrast til de mange butikker, caféer og restauranter. Her er også aktiviteter for familiens yngste, da der hele sommeren arrangeres f.eks. bolsje fremstilling, eventyr og skattejagte – samt tursejladser på træskib for hele familien.

Lemvig er smukt beliggende i kuperet terræn ved Limfjorden. Byens gådegade med et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer ligger tæt på havnen, hvor I finder Museet for Religiøs Kunst, den nye skaterpark i verdensklasse og en fin legeplads. Her kan I let bruge en hel dag.

Leje af sommerhus Agger med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Agger med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Agger på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Agger nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Agger - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Agger. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Agger. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Agger hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Agger her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Agger, et feriehus Agger eller en feriebolig Agger er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie Agger til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Agger nu!

Vælg mellem 152 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Ligger i en skov - men tæt på naboer - fin natur tæt på
Agger
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Elsker Agger
Agger
6 voksne 5 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur, masser af fugle.
Agger
6 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Elsker Agger, Vesterhavet, Thy, nationalpark, Naturen
Agger Strand
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Stedet var ikke lige os. Var i Hanstholm og vorupør og der var noget hyggeligere og mere liv. Så det bliver måske vores næste ferie.
Agger

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet