Klitmøller er et naturskønt og meget populært område, hvor I finder mere end hundrede skønt beliggende sommerhuse. Stranden er kendt som "Cold Hawaii" blandt surfere, men er også perfekt til at sætte drager op. Nyd de naturskønne omgivelser i Nationalpark Thy og tag på udflugt til JyllandsAkvariet og MuseumsCenter Hanstholm.
Vælg mellem 188 sommerhuse
Dette charmerende stenhus til 8 personer er beliggende i Klitmøller og udført i rustikke materialer med brændeovn.
Dette charmerende stenhus til 8 personer er beliggende i Klitmøller og udført i rustikke materialer med brændeovn. Opholdsstuen er i forskudt plan med en balkon/hems og synlige bjælker. Emne nr. 090-88547.

Sommerhus Klitmøller

Klitmøller strand består af groft sand med klitter i baggrunden. Man kan sagtens bygge sandslotte, soppe i vandkanten og tage sig en dukkert men vandet bliver hurtigt dybt. Vær også forberedt på at det næsten altid blæser her. Det skyldes at nordvestvinden driver nogle kraftige bølger dønninger ind mod stranden. Der er så mange af dem og de er så store at Klitmøller er det rene paradis for surfere, som har givet stedet tilnavnet ”Cold Hawaii”.

Forholdene er alene et eldorado for surfere, de er også perfekte til at flyve med drager. Hjælp børnene med at sætte dragerne i luften, og mærk kræfterne i vinden der hurtigt fanger dem og løfter dem højt til vejrs.

Den kraftige blæst fra havet har naturligvis sat sit præg på landskabet. De uberørte klitheder, klare søer og det unikke plante- og dyreliv er nu en del af Nationalpark Thy, som det er en helt speciel oplevelse at tage på vandretur i. Nyd følelsen af næsten total stilhed som ind imellem afløses af lyden af det brusende hav, mens I begiver jeg igennem det enestående naturskønne landskab.

Tag også en tur til JyllandsAkvariet i Thyborøn - Et maritimt univers fuld af aktiviteter, hvor der venter mange sjove oplevelser sammen med børnene. Prøv at klappe en haj på hovedet, tag på ravsafari og oplev et hav af fisk og skaldyr - lige fra krabber til elektriske ål. Glæd jer til nogle dejlige timer fyldt med spændende oplevelser.

MuseumsCenter Hanstholm er absolut også en udflugt værd. Her kan I oplev Nordeuropa største fæstning fra 2. verdenskrig, køre en tur med det gamle ammunitionstog og se de flotte udstillinger. I museumsbunkeren er nogle af rummene blev ført tilbage til deres oprindelige stand, så I kan de forhold som soldaterne levede under dengang Danmark var besat.

Privat sommerhusudlejning Klitmøller - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Klitmøller er ejet af private. Derfor kan man faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Klitmøller. Når du vælger at leje sommerhus privat Klitmøller hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder gennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Klitmøller? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Klitmøller hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Klitmøller
På dette website kan du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Klitmøller. Vi giver dig sommerhuse Klitmøller fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Klitmøller på ét sted!

Leje af sommerhus Klitmøller med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Klitmøller med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Klitmøller på den letteste måde. Lej dit sommerhus Klitmøller nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Klitmøller - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Klitmøller. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Klitmøller. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Klitmøller hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Klitmøller her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Klitmøller, et feriehus Klitmøller eller en feriebolig Klitmøller er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Klitmøller til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Klitmøller nu!

Vælg mellem 188 sommerhuse

Andre artikler om Klitmøller

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Lækkert arkitekttegnet feriehus til 8 personer, er opført med inspiration i "de sorte huse", som er et af Aggers meget berømte vartegn.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.