Klitmøller er et naturskønt og meget populært område, hvor I finder mere end hundrede skønt beliggende sommerhuse. Stranden er kendt som "Cold Hawaii" blandt surfere, men er også perfekt til at sætte drager op. Nyd de naturskønne omgivelser i Nationalpark Thy og tag på udflugt til JyllandsAkvariet og MuseumsCenter Hanstholm.
Vælg mellem 269 sommerhuse
Stranden ved Klitmøller ved solnedgang

Sommerhus Klitmøller

Klitmøller strand består af groft sand med klitter i baggrunden. Man kan sagtens bygge sandslotte, soppe i vandkanten og tage sig en dukkert men vandet bliver hurtigt dybt. Vær også forberedt på at det næsten altid blæser her. Det skyldes at nordvestvinden driver nogle kraftige bølger dønninger ind mod stranden. Der er så mange af dem og de er så store at Klitmøller er det rene paradis for surfere, som har givet stedet tilnavnet ”Cold Hawaii”.

Forholdene er alene et eldorado for surfere, de er også perfekte til at flyve med drager. Hjælp børnene med at sætte dragerne i luften, og mærk kræfterne i vinden der hurtigt fanger dem og løfter dem højt til vejrs.

Den kraftige blæst fra havet har naturligvis sat sit præg på landskabet. De uberørte klitheder, klare søer og det unikke plante- og dyreliv er nu en del af Nationalpark Thy, som det er en helt speciel oplevelse at tage på vandretur i. Nyd følelsen af næsten total stilhed som ind imellem afløses af lyden af det brusende hav, mens I begiver jeg igennem det enestående naturskønne landskab.

Tag også en tur til JyllandsAkvariet i Thyborøn - Et maritimt univers fuld af aktiviteter, hvor der venter mange sjove oplevelser sammen med børnene. Prøv at klappe en haj på hovedet, tag på ravsafari og oplev et hav af fisk og skaldyr - lige fra krabber til elektriske ål. Glæd jer til nogle dejlige timer fyldt med spændende oplevelser.

MuseumsCenter Hanstholm er absolut også en udflugt værd. Her kan I oplev Nordeuropa største fæstning fra 2. verdenskrig, køre en tur med det gamle ammunitionstog og se de flotte udstillinger. I museumsbunkeren er nogle af rummene blev ført tilbage til deres oprindelige stand, så I kan de forhold som soldaterne levede under dengang Danmark var besat.

Vælg mellem 269 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Huset har en god beliggenhed i en fantastisk natur.
Klitmøller
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Rigtig hyggelig by med masser af flot naturli nærheden
Klitmøller
2 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Klitmäller er en fantastisk by
Klitmøller
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Tæt ved stranden, rimeligt ugenert i forhold til naboer.
Klitmøller
8 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 september
Tæt på havet og indkøb
Klitmøller

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet