I det nordvestlige Danmark holder feriegæster fra hele verden ferie. Her er der optimale betingelser for en spændende familieferie med børnevenlige strande midt i en fascinerende natur og tæt på gode udflugtsmål. Skyum Østerstrand er det perfekte sted for jeres næste ferie.
Vælg mellem 15 sommerhuse
Sommerhus Skyum Østerstrand_089-559
Emne nr. 089-559

Limfjordens bløde bølger skvulper langs stranden, der er kendt for at være særlig børnevenlig. I det flade vand kan selv helt små børn være med til at lege, plaske og soppe. Det rene sand og det lave vand gør strandkanten til det perfekte sted for boldspil og byggekonkurrencer for høje sandslotte og lange vandkanaler.

Ikke langt fra stranden bliver landskabet mere bakket og forvandler sig til Skyum Bjerge. Landskabet skifter mellem hede, skov og sandstrand og er et herligt sted for en vandre- eller cykeltur.

I området ved Skyum Bjerge vil I støde på gamle gravhøje, der kan udforskes. Mød også nogle af områdets lokale; Gotlandsfårene, der græsser på de grønne områder.

Nationalpark Thy er også kun en kort biltur væk. Her starter de fantastiske strande, hvor I kan bade og surfe i de klare bølger under det blå badeflag. Markerede vandreruter fører jer gennem den fortryllende nationalpark, der også kan opleves fra cykelsadlen.

Hvis man hellere vil sidde på ryggen af en hest, fører en sti jer tværs gennem nationalparken fra nord til syd. Turen starter ved områdets rideskoler, hvor I også kan udse jer en passende rute.

Strand, hav, søer, klitter, skov, hede og flotte udsigtspunkter venter på jer i Skyum Østerstrand. Hvis man skal have en pause fra den idylliske natur og trænger til lidt byliv, er Thisted et besøg værd.

I Thisteds snoede gader finder I flere caféer, restauranter og butikker. Den nyrenoverede havn, gågaden og de gamle, velbevarede huse er garant for en udflugt i særklasse.

Hvad den kulinariske scene angår, kan man med fordel lade sig forkæle i Thisted – særligt når der er markedsdage i løbet af sommeren. Når „Fiskens Dag“ står på programmet kan I desuden være med som gæst på en fiskekutter og nyde friskfanget fisk og skaldyr.

Hvis man interesserer sig for livet i Nordsøen, kan man tage en tur til Nørre Vorupør, hvor Nordsø Akvariet ligger. Her vil I blive nysgerrig på de mange havboere, som I kan udforske helt tæt på.

Akvariet byder på mange spændende og børnevenlige tilbud. Her kan man blandt andet øve sig i at binde knob, se en film om livet under havoverfladen i den lille biograf eller røre en haj! I akvariet venter mere en 70 forskellige fisk på jeres besøg.

Hvis man bare trænger til at koble fuldstændigt af på ferien i Skyum Østerstrand og tilbringe tiden sammen med børnene og familien, er ferieområdet ved Skyum det sande paradis af ro og afslapning.

Frisk luft, klart vand og et fladt landskab skaber gode muligheder for en afvekslende ferie med lige dele afslapning og oplevelser. Der er både tid til at læse en god bog, dagdrømme og ligge på græsset mens skyerne svæver forbi men også til spændende udflugter og aktive timer i naturen.

Leje af sommerhus i Skyum Østerstrand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Skyum Østerstrand med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Skyum Østerstrand på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Skyum Østerstrand - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Skyum Østerstrand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Skyum Østerstrand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Skyum Østerstrand her

Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Skyum Østerstrand, et feriehus i Skyum Østerstrand eller en feriebolig i Skyum Østerstrand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Skyum Østerstrand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Skyum Østerstrand nu!

Vælg mellem 15 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2022 juli
Stille, fredelig med deilig strand. Vær oppmerksom på at det blåser mye i den delen av Danmark.
Skyum

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet