Det familievenlige ferieområde Krik Vig ligger omgivet af et fantastisk landskab i Nationalpark Thy. Direkte ved feriebyen indbyder naturstranden ved fjorden til aktiviteter i det fri blandt herlige plantager og skovområder.
Vælg mellem 181 sommerhuse
Sommerhus Krik Vig_121-18-4029
Emne nr. 121-18-4029

Ferieområdet i bugten ved Krik Vig er enestående. Her lokker de vidstrakte strande, Thys fantastiske natur med de vidunderlige søer, skove og autentiske fiskerbyer, der venter på at blive opdaget. Her er aktiviteter nok under den blå himmel, og de rolige omgivelser er garant for nogle afslappede feriedage.

Her kan I tilbringe ferien i et hyggeligt sommerhus, der er det perfekte sted at trække sig tilbage, slappe af og nyde livet. Særligt efter en oplevelsesrig dag kan familien tilbringe aftenen sammen og lade dagen gå på hæld i hyggelige omgivelser, hvor man hurtigt vil føle sig hjemme.

Indkøbsmuligheder finder I tæt på i det nærtliggende ferieområde Agger og i Vestervig. Netop Vestervig har flere fine butikker og hyggelige restauranter. På turen gennem byen vil I komme forbi Skandinaviens største landsbykirke og en vidunderlig klosterpark, hvor I kan samle familien om en hyggelig picnic.

Tag på en smuttur til Hurup (11 km) eller Thisted (36 km), der er Thys største by. Her kan I få stillet shoppelysten og nyde café- og bymiljøet.

Ferieområdet, Krik Vig, ligger lige ved en børnevenlig strand og er dermed det perfekte sted for familier, der vil nyde ferien ved havet. Badestranden, der bærer det blå flag, ligger godt beskyttet for vinden og vandkvaliteten er i top. I selve bugten kan surfere slå sig løs. Selv på kølige dage er en gåtur langs stranden en dejlig oplevelse. Her kan man snuse den friske havluft ind og få fornyet energi.

Væk fra stranden er det smukke landskab præget af duftende grantræer, brede enge, frugtbare marker, hedeområder, klitter og søer. Nord for Krik Vig ligger blandt andet den 750 hektar store ferskvandssø Flade Sø, hvor flere fiskearter tumler sig og lokker lystfiskere til; Aborre, gedde, helt, ål, sandart og mange flere.

Området er også et sandt paradis for ynglende fugle. I vil blandt andet kunne betragte grågæs, krikænder, stor præstekrave, rødben og kobbersneppe. Alt efter årstid kommer der også flere trækfugle til området. På en smuk kanotur kan området også opleves fra søsiden.

Den bedste måde at udforske regionen på er med vandresko eller cykel. Her vil den fantastiske natur åbne sig for jeres fødder, og der vil dukke flere seværdige småbyer op. Gør stop ved den gamle hollandske mølle mellem Vestervig og Krik eller oplev den interessante udstilling omkring blandt andet kystsikring i ”De Sorte Huse” i Agger.

En anden spændende oplevelse er Limfjordscentret i Doverrode, der befinder sig i en gammel købmandsgård, der i sig selv er et besøg værd. JyllandsAkvariet i Thyborön er også et oplagt udflugtsmål for familier, der vil udforske livet under havoverfladen. Her kan børnene hilse på hajer og andre spændende fisk.

Leje af sommerhus i Krig Vig med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Krig Vig med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Krig Vig er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Krig Vig - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Krig Vig. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Krig Vig. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Krig Vig her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Krig Vig, et feriehus i Krig Vig eller en feriebolig i Krig Vig er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Krig Vig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Krig Vig nu!

Vælg mellem 181 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Helt perfekt sted med rigtig lækre omgivelser
Kærgården
6 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Ligger i en skov - men tæt på naboer - fin natur tæt på
Agger
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Elsker Agger
Agger
4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Vi elsker Thy
Krik
6 voksne 5 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur, masser af fugle.
Agger

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet