En ferie i Snedsted lægger op til mange skønne naturoplevelser i vidunderlige Nationalpark Thy, som kan nydes både til fods, til hest eller på cykel. I området kan I også bruge tiden på lystfiskeri, antik- og retroshopping eller tage en tur til de dejlige strande i Stenbjerg og Lyngby. Limfjordsøen Mors, 18 km væk, har flere spændende og familievenlige attraktioner at byde på.
Vælg mellem 47 sommerhuse
Utraditionelt arkitekttegnet sommerhus til 8 personer beliggende i Snedsted, få hundrede meter fra skov og naturområde i Danmarsk første Nationalpark Thy.
Utraditionelt arkitekttegnet sommerhus til 8 personer beliggende få hundrede meter fra skov og naturområde i Danmarsk første Nationalpark Thy. Huset ligger i udkanten af den lille by Svanekjær i rolige og børnevenlige omgivelser. Emne nr. 090-38148

Den lille stationsby Snedsted ligger tæt ved Nationalpark Thy (13 km) i et dejligt roligt og naturskønt område, hvor I uforstyrret kan slappe af. I den hyggelige Snedsted Fiskepark kan I fiske efter ørreder året rundt og hos Snedsted Kanolaug udlejes både kanoer og bådtrailere. Snedsted by har en god svømmehal med et varmtvandsbassin, der må bruges i den offentlige åbningstid aften og weekend. En shopping oplevelse i særklasse får I ved at besøge Snedsted Antik og Retro, der er en 1000 kvadratmeter butik fyldt med alt fra møbler, antik/gamle ting, sjove gaveideer til brugskunst og spændende krukker til haven. Butikkens haveafdeling på første sal har en helt unik atmosfære med rislende vand og fuglevoliere, og desuden er der mulighed for at få lidt til ganen i den tilhørende cafe.

Stenbjerg Strand (13 km) og Lyngby Strand (20 km) i Nationalpark Thy er dejlige sandstrande med sten. Strandene, beliggende ud til det skønne Vesterhav mellem Hanstholm og Agger, er godt 50 meter brede og 300 meter lange. Bemærk at vanddybden er ca. 2 meter, når man kommer 100 meter ud fra vandkanten. Stenbjerg Strand har Blå Flag klassifikation, nærliggende parkeringsplads, kiosk og toiletfaciliteter. Området er velegnet til windsurfing, og stranden indbyder til skønne strandaktiviteter for hele familien som f.eks. boldspil og drageflyvning, eller I kan fordrive tiden med at bygge sandslotte, lede efter rav og samle flotte strandskaller. Naturen omkring strandene er fredet og består af klitter, hede, moser og småsøer.

Nationalpark Thys storslåede landskab, vidunderlige udsigter og friske luft kan opleves og nydes på mange måder. De mange veje og stier indbyder til vidunderlige vandreture, enten med guide eller på egen hånd, lige som det store og uspolerede areal, Nationalpark Thy udgør, også egner sig fantastisk godt til cykeludflugter. Vestkyststiens cykelrute (national cykelrute nr. 1) samt ture i områderne ved Flade Sø, Ørum Sø og Vandet Sø er særlig anbefalelsesværdige.

Der er desuden etableret en ridesti fra syd til nord i gennem hele nationalparken, og det er muligt at leje heste flere forskellige steder i området - eksempelvis på Stutteri Korreborg, som tilbyder turridning på islandske heste.

Lad børnene boltre sig på de to herlige naturlegepladser, der er i Nationalpark Thy. Den ene ligger i Tved Klitplantage og den anden i Vilsbøl Klitplantage, hvor man også kan prøve at gå på ”skattejagt” med sin mobiltelefon – alene eller i hold.
Nationalpark Thy indeholder desuden mange naturseværdigheder – bl.a. Lodbjerg Fyr, Faddersbøl Mølle og Stenbjerg Landingsplads.

På Mors (18 km) kan I på Museum Mors lægge vejen forbi de fire interessante besøgssteder Dueholm Kloster, Fossil- og Molermuseet, Dansk Støberimuseum og Skarregaard. I Feriepark Jesperhus kan I både nyde de smukke og flot udformede blomsterbede i parken, lade børnene slå sig løs i Hugoland, tage i 4D-biografen og komme helt tæt på dyrene i den børnevenlige zoo. Feriepark Jesperhus har såvel indendørs- som udendørs legeland med faciliteter som minibåde, ponyridning, karruseller, rutsjebane, piratland mv.

Leje af sommerhus i Snedsted med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Snedsted med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Snedsted er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Snedsted nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Snedsted - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Snedsted. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Snedsted. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Snedsted hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Snedsted her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Snedsted, et feriehus i Snedsted eller en feriebolig i Snedsted er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Snedsted til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Snedsted nu!

Vælg mellem 47 sommerhuse

Områdeanmeldelser

10 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Det var ude på landet og en nabo gård som har det meget rodet
Vorupør
2 voksne 0 børn 3 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Næste gang tættere på vand og handlemuligheder
Svankjær
2 voksne 1 barn 1 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
God udsigt fra haven og til dels terassen. Desværre meget småt med vandreture fra huset, man skal bruge cykel eller bil for at komme afsted. Der var støj en nat fra aktiviteter ved den nærliggende hestestald.
Vorupør
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk område med marker og mange hyggelige stier. Dog bør der stå, i beskrivelsen, at vejen der løber lige udenfor vinduerne, er ret trafikeret og forstyrrer nattesøvnen!
Svankær
2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2022 juli
Stille, fredelig med deilig strand. Vær oppmerksom på at det blåser mye i den delen av Danmark.
Skyum

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet