Hanstholm byder på rolige omgivelser med plads til fordybelse og afslapning, men også på skønne badestrande, godt fiskevand samt spændende attraktioner. Nationalpark Thy kan med fordel opleves både til fods, til hest eller på cykel.
Vælg mellem 40 sommerhuse
Stort 2-etagers sommerhus til 10 personer beliggende ugenert på en stor naturgrund i Hanstholm ca. 600 m fra vandet med adgang gennem et ubebygget naturområde.
Stort 2-etagers sommerhus til 10 personer beliggende ugenert på en stor naturgrund ca. 600 m fra vandet med adgang gennem et ubebygget naturområde. Til huset hører et åbent terrasseareal med havemøbler. Emne nr. 090-40396

Den hyggelige, lille fiskeriby Hanstholm ligger dejlig naturskønt på sydspidsen af Thy. Hanstholm er en god ferielokation, hvis man ønsker rolige og fredelige omgivelser inklusiv plads til et aktivt friluftsliv. Frisk luft er så afgjort ingen mangelvare i Hanstholm. På de skønne, brede sandstrande ved Hanstholm er der masser af plads til, I sammen kan bruge tiden til mange forskellige aktiviteter som eks. drageflyvning, bygning af sandslotte eller en dejlig soppetur i vandkanten. Vandet bliver hurtig dybt og de friske bølger er i den grad fortrinlige til surfing. Resterne af de bunkere, der i 2. Verdenskrig udgjorde en del af Atlantvolden kan ses i yderste klitrække, på stranden og i vandet.

Knap 10 km øst for Hanstholm ligger den børnevenlige Vigsø Strand, der har Blå Flag klassifikation samt tilhørende parkeringsplads.

En vidunderlig duft vil helt sikkert lede jer på vej til Kuttergade 7 i Hanstholm, hvor både butikken og restauranten i ”Det Gamle Røgeri” frister med et lækkert, friskt og varieret udvalg af fiskespecialiteter.

På Museumscenter Hanstholm kan I opleve Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. Attraktionens 3000 m2 museumsbunker indeholder spændende særudstillinger, og desuden er flere af rummene ført tilbage til deres originale udseende. Der er mulighed for at køre en ca. 10 minutter lang tur med ammunitionstoget gennem nogle af batteriets store bunkere hver dag i sommersæsonen samt i efterårsferien.

Hanstholm Vildtreservat i Nationalpark Thy, lige syd for Hanstholm, er Danmarks største på sammenlagt 3725 hektar. Arealet er et vidtstrakt klithedelandskab med ynglende fugle, der ikke findes andre steder i landet. Her kan I nyde en uforstyrret stund med udkig over reservatet fra de to udkigsposter i Tved Klitplantage, eller alternativt til fods i yderområderne uden for yngletiden.

I det hele taget kan Nationalpark Thys storslåede landskab, vidunderlige udsigter samt vidunderlige friske luft opleves og nydes på mange måder. De mange veje og stier indbyder til vidunderlige vandreture, enten med guide eller på egen hånd, lige som det store og uspolerede areal, Nationalpark Thy udgør, også egner sig fantastisk godt til cykeludflugter. Vestkyststiens cykelrute (national cykelrute nr. 1) samt ture i områderne ved Flade Sø, Ørum Sø og Vandet Sø er særlig anbefalelsesværdige.

Der er desuden etableret en ridesti fra syd til nord i gennem hele nationalparken, og det er muligt at leje heste flere forskellige steder i området - eksempelvis på Stutteri Korreborg (36 km), som tilbyder turridning på islandske heste.
Kører I videre syd på langs kysten fra Hanstholm kommer I efter 13 km til det eftertragtede feriested Klitmøller, et surf-spot i verdensklasse med tilnavnet ”Cold Hawaii”, hvor der i dag findes et unikt bymiljø skabt af blandingen mellem surfermiljøet og de gamle fiskertraditioner. Her kan I nyde den vidunderlige stemning og den barske, men også stærkt fascinerende vesterhavsnatur.

Yderligere 14 km sydligere ligger Nørre Vorupør og Nordsø Akvariet, der tilbyder mange sjove og lærerige aktiviteter for børnene. De kan glæde sig til blandet andet at røre ved småhajer, tage en krabbe op i hånden, lave sandbygninger og bygge vandkanaler, se på havets bitte små dyr igennem et af mikroskoperne – og se en spændende film om livet under havets overflade. I de mange bassiner kan I alle på tæt hold studere både meget specielle og sjældne samt helt almindelige fiskearter, der svømmer rundt i herlige, naturtro omgivelser.

For lystfiskere er der næsten uanede muligheder i Thy. Prøv havfiskeri på en kuttertur til ”Det Gule Rev”, 2-3 timers sejlads fra Hanstholm og Vorupør med eks. M/S Heidi eller Rederiet Det Gule Rev. Smid snøren ud fra øst molen på Hanstholm Havn, eller nyd nogle afslappende timer i rolige omgivelser sammen med hele familien ved eksempelvis Snedsted Fiskesø (31 km), Ræhr Fiskepark (5 km) eller Sydthy Fiskeland i Bedsted (42 km).

Leje af sommerhus i Hanstholm med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Hanstholm med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Hanstholm på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Hanstholm nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Hanstholm - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Hanstholm. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Hanstholm. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Hanstholm hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hanstholm her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Hanstholm, et feriehus i Hanstholm eller en feriebolig i Hanstholm er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Hanstholm til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hanstholm nu!

Vælg mellem 40 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 2 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2023 august
Dejligt område - fine stier
Hanstholm
3 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Super lækker sted
Hanstholm
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Hvis man trænger til at komme ned i gear og væk fra hverdagens stress så er Vigsø stedet. Så dejlige og rolige omgivelser.
Hanstholm
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2022 august
Dejligt område og fin strand
Hanstholm
2 voksne 0 børn 2 husdyr 5 overnatninger 2022 august
Lækkert, pænt og meget velholdt
Vigsø

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet