Idyllisk og midt i Thys vidunderlige natur ligger den lille, hyggelige ferieby Skyum. Her kan familier nyde naturen i fulde drag og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner i nærområdet.
Vælg mellem 16 sommerhuse
Sommerhus Skyum_089-561
Emne nr. 089-561

Ved Limfjordens vestlige del præsenterer Skyum sig på smukkeste vis. Indhyllet af Thys vidunderlige naturlandskab er Skyum det perfekte udgangspunkt for udflugter og ferieoplevelser.

Ikke kun de feriegæster, der elsker at være i naturen, vil finde sig til rette her. Alle typer af feriegæster vil hurtigt mærke, hvordan områdets ro smitter af på krop og sind. Her er stress et fremmedord, og den hektiske hverdag bliver hurtigt glemt, når der er tid til familiehygge.

Skyum er en meget familievenlige ferieby og flere af sommerhusene i området er indrettet med børnefamiliens behov for øje.

Direkte i Skyum og i Vildsund, 7 km herfra, kan I handle til det daglige behov. Hvis der gerne må være lidt større udvalg og måske også nogle spændende forretninger i blandt, kan det anbefales at køre de 18 kilometer ind til Thisted. Regionens største by byder blandt andet på specialforretninger, caféer og restauranter. Derudover byder Thisted også på et bredt eventprogram.

Direkte ved Skyum ligger en af de dejlige Limfjordsstrande, der både er rolig og børnevenlig - og som kun bliver endnu mere attraktiv grundet fjordens høje vandkvalitet. Alternativt lokker strandene ved Vesterhavet. Her kan stranden ved Lyngby, 20 km fra Skyum, anbefales.

Da fjorden byder på blødere bølgeskvulp end havet, vælger mange familier med små børn at blive ved Limfjordens trygge rammer, hvor børnene kan bade ubekymret. Vesterhavets strande er derimod det perfekte sted for lange gåture, drageflyvning og skattejagt efter muslinger og andre strandfund.

Uanset hvor øjet kigger hen er der vand, vand og mere vand. Her er ideelle betingelser for surfing, sejlsport og fiskeri i havet, ved Limfjorden og i de mange søer. Fra Hanstholm er det muligt at hoppe på en kutter og tage med på havfiskeri.

Familier, der vil nyde alt det, naturen har at byde på, kan med fordel planlægge en cykeltur eller vandretur. Forbind turen med en hyggelig picnic, og tag alting i lige det tempo, der passer jer bedst.

I området omkring Skyum ligger 17 velholdte gravhøje fra bronzealderen. Hold øjnene åbne, når I vandrer gennem det flotte område, der består af hede, skov og bakker i flotte farver. I vil blive imponeret over den fantastiske flora og fauna.

Blandt ferieregionens mest populære udflugtsmål finder I Jesperhus Blomsterpark, der er Skandinaviens største af slagsen. Her møder jer ikke blot tusindvis af smukke blomster, men også en jungle-zoo med pirat-, lege- og vandland, hvor familiens mindste kan give den fuld gas.

Hvis man er historieinteresseret, skal man i stedet tage en tur til Hanstholm med det gamle fyrtårn og bunkermuseet, der begge er flittigt besøgte attraktioner.

Leje af sommerhus i Skyum med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Skyum med præcis den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Skyum på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Skyum - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Skyum. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Skyum. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Skyum her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Skyum, et feriehus i Skyum eller en feriebolig i Skyum er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Skyum til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Skyum nu!

Vælg mellem 16 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2022 juli
Stille, fredelig med deilig strand. Vær oppmerksom på at det blåser mye i den delen av Danmark.
Skyum

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet