Midt i det vidunderlige landskab rundt om den maleriske Limfjord ligger den charmerende lille by Doverodde. Takket være sine attraktive seværdigheder og den enestående naturkulisse er Doverodde det perfekte sted for en ferie fuld af oplevelser og afveksling.
Vælg mellem 19 sommerhuse
Sommerhus Doverodde_089-633
Emne nr. 089-633

I og omkring Doverodde kan I nyde naturen i al stilhed. Doverodde ligger lige ved bredden til Limfjorden og er derfor det optimale udgangspunkt for lange gåture eller cykelture.

Ydby Hede vest for Doverodde byder på et stort net af stier og vandreruter, så der også her er mulighed for at opleve det smukke naturparadis fra cykelsadlen.

Der findes endnu flere rekreative områder ved Doverodde, deriblandt Lodbjerg Klitplantage, der er kendt for sin artsrigdom. De mange dyr, der har hjemme i området rundt om Doverodde, gør familieferien i et sommerhus til en sand fornøjelse.

I vil også finde nogle herlige strande, når I er på sommerhusferie i Doverodde. Direkte ved den smukke lystbådehavn ligger en skøn badestrand, der indbyder til nogle afslappende timer med familien direkte ved Limfjorden. Hvis I er til lidt større bølgebrus, kan en tur til Vesterhavsstranden ved Agger Tange anbefales. Straden ligger blot 20 km fra Doverodde og er kendetegnet ved sit fine, hvide sand.

Området ved Doverodde er fuld af aktiviteter, der sætter ekstra kulør på familieferien. Udover de mange fiskemuligheder ved Limfjorden og de omkringliggende fiskesøer, byder regionen også på rideture og golfbaner.

Kulturelle seværdigheder og den typiske danske sommerhusstemning finder I både i selve Doverodde og i nabobyen Hurup (5 km). Det absolutte highlight i Doverodde er uden tvivl den gamle købmandsgård ved Limfjordscentret. Her får man et interessant indblik i regionens historie. Fra den gamle kornsilo, der i dag kun benyttes som udsigtstårn, har man et enestående blik ud over Doverodde og Limfjorden.

Heltborg Museum er også en særlig seværdighed i Doverodde. Museet ligger i den forhenværende skole og byder på udstillinger med malerier og kunsthåndværk fra nær og fjern.

Det smukke bybillede i Hurup indbyder til dejlige gåture, hvor man kan gøre stop i de fine og hyggelige butikker. Hurup er nemlig kendt for sin gågade med gode muligheder for shopping. Hvis I vil kombinere kultur og natur, når I er på sommerhusferie i Doverodde, kan I tage til kirkegården i Ydby Hede. Her vil I befinde jer i et fantastisk landskab med Danmarks største samling af stendysser.

Et ophold i et sommerhus i Doverodde er fuld af forskellige oplevelser, hvor alle familiens medlemmer kan være med og have det sjovt – uanset om det kælder natur eller kultur, så byder Doverodde på lidt af hvert.

Leje af sommerhus i Doverodde med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Doverodde med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Doverodde har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Doverodde - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Doverodde. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Doverodde. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Doverodde her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Doverodde, et feriehus i Doverodde eller en feriebolig i Doverodde er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Doverodde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Doverodde nu!

Vælg mellem 19 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Flot og roligt område
Doverodde
6 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Et lille sommerhusområde i et skønt område.
Doverodde

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet