Tag på en dejlig ferie med hele familien i Sønder Ydby og regionen omkring Thy, direkte ved Nissum Bredning og Nees Sund. Her kan I vandre, cykle, surfe og fiske – for blot at nævne nogle få af de mange aktiviteter. Tæt på ligger også den spektakulære Nationalpark Thy.
Vælg mellem 84 sommerhuse
Sommerhus Sønder Ydby_084-L10316
Emne nr. 084-L10316

I et sommerhus ved Sønder Ydby og i Region Thy kan I holde en skøn ferie med hele familien i den spektakulære natur.

Dover Plantage kan opleves på en hyggelig tur til fods eller fra cykelsadlen. Plantagen er privatejet, men så længe man følger de markerede ruter, er alt i sin skønneste orden. En af ruterne fører jer blandt andet forbi en smuk skovsø og en naturlig kilde.

Hedeområdet ved Boddum Bakker består af 3 forskellige zoner: hedeområdet i Boddum, hedeområdet i Brokær og den naturfredede tørvemose ved Doverkil. Her ligger desuden den største gruppe af stendysser fra bronzealderen. Nyd også udsigten over Skibsted Fjord.

Ved „Oldtidshøjene“ tæt på Ydby kan I opleve en kirkegård fra bronzealderen med over 49 gravhøje. Området strækker sig helt til Limfjorden.

Kun 10 kilometer fra sommerhusområdet begynder Nationalpark Thy med de spektakulære kyster, klitter og heder, der strækker sig langt mod nord med en stor bestand af fugle- og kronhjorte.

Mod vest ligger det åbne hav og Nationalpark Vadehavet - og helt tæt på sommerhusområdet strækker den lange Limfjord sig mellem Vesterhavet ved Agger og Kattegat ved Thyborøn.

Særligt børn er vilde med besøget ved Vestervig Klostermølle. Vindmøllen kan ses fra top til tå med alt dens mekanik, tandhjul, dimser og dingenoter.

Andre fine seværdigheder i området omfatter Lodbjerg Kirke og Lodbjerg Fyr. Fra fyrtårnet, der også huser en lille udstilling om kystdyr, har man en flot udsigt over fjorden.

I retning Snedsted og Thisted er der også nok af fritidsaktiviteter at give sig til. I Snedsted svømmehal kan I bade eller benytte jer af fitnesscentret. I Sydthy er der pools, rutsjebaner og børnebassiner, så hele familien kan være med.

I Thyhallen Svømmecenter ved Thisted er der god plads til leg og boldspil men også til afslapning og velvære, mens gokart- og paintballbanen i Nors henvender sig til familier med lidt ældre børn, der elsker fuld fart og action.

Om I bedst kan lide at cykle, vandre eller tage på kanotur, så er Ydby og Thy fuld af muligheder. Samtidigt er ferieområdet omgivet af vand, så der er natur nok at nyde og være aktiv i. Følg en af de mange vandreruter og indånd den friske luft.

Området er forholdsvis fladt og meget idyllisk. Landevejene lægger derfor op til lange cykelture med hele familien. De fleste ture er mellem 20 og 50 km og kan planlægges efter familiens ønsker.

En vandretur er også oplagt både hvis der er yngre og ældre medlemmer i familien. Lad turen gå forbi kysten, flodbredden og områdets flotte seværdigheder. På vandre-, cykel- og fisketure lærer man hurtigt ferieområdet bedre at kende og kan dermed nyde alt det skønne ved naturen fra første dag.

Leje af sommerhus i Sønder Ydby med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Sønder Ydby med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Sønder Ydby på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Sønder Ydby - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Sønder Ydby. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Sønder Ydby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sønder Ydby her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Sønder Ydby, et feriehus i Sønder Ydby eller en feriebolig i Sønder Ydby er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Sønder Ydby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sønder Ydby nu!

Vælg mellem 84 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
En dejlig perle på naturgrund og tæt på fjorden.
Helligsø
2 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 april
Skønt sted af koble fra fra hverdagen, da der er udsigt til vand. og gåture.
Helligsø
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Dejligt og roligt område tæt på vandet.
Helligsø
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Lidt kedeligt slidt sommerhus område
Helligsø
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Der var langt til alt.
Helligsø

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet