Tag på en dejlig ferie med hele familien i Sønder Ydby og regionen omkring Thy, direkte ved Nissum Bredning og Nees Sund. Her kan I vandre, cykle, surfe og fiske – for blot at nævne nogle få af de mange aktiviteter. Tæt på ligger også den spektakulære Nationalpark Thy.
Vælg mellem 49 sommerhuse
Sommerhus Sønder Ydby_084-L10316
Emne nr. 084-L10316

I et sommerhus ved Sønder Ydby og i Region Thy kan I holde en skøn ferie med hele familien i den spektakulære natur.

Dover Plantage kan opleves på en hyggelig tur til fods eller fra cykelsadlen. Plantagen er privatejet, men så længe man følger de markerede ruter, er alt i sin skønneste orden. En af ruterne fører jer blandt andet forbi en smuk skovsø og en naturlig kilde.

Hedeområdet ved Boddum Bakker består af 3 forskellige zoner: hedeområdet i Boddum, hedeområdet i Brokær og den naturfredede tørvemose ved Doverkil. Her ligger desuden den største gruppe af stendysser fra bronzealderen. Nyd også udsigten over Skibsted Fjord.

Ved „Oldtidshøjene“ tæt på Ydby kan I opleve en kirkegård fra bronzealderen med over 49 gravhøje. Området strækker sig helt til Limfjorden.

Kun 10 kilometer fra sommerhusområdet begynder Nationalpark Thy med de spektakulære kyster, klitter og heder, der strækker sig langt mod nord med en stor bestand af fugle- og kronhjorte.

Mod vest ligger det åbne hav og Nationalpark Vadehavet - og helt tæt på sommerhusområdet strækker den lange Limfjord sig mellem Vesterhavet ved Agger og Kattegat ved Thyborøn.

Særligt børn er vilde med besøget ved Vestervig Klostermølle. Vindmøllen kan ses fra top til tå med alt dens mekanik, tandhjul, dimser og dingenoter.

Andre fine seværdigheder i området omfatter Lodbjerg Kirke og Lodbjerg Fyr. Fra fyrtårnet, der også huser en lille udstilling om kystdyr, har man en flot udsigt over fjorden.

I retning Snedsted og Thisted er der også nok af fritidsaktiviteter at give sig til. I Snedsted svømmehal kan I bade eller benytte jer af fitnesscentret. I Sydthy er der pools, rutsjebaner og børnebassiner, så hele familien kan være med.

I Thyhallen Svømmecenter ved Thisted er der god plads til leg og boldspil men også til afslapning og velvære, mens gokart- og paintballbanen i Nors henvender sig til familier med lidt ældre børn, der elsker fuld fart og action.

Om I bedst kan lide at cykle, vandre eller tage på kanotur, så er Ydby og Thy fuld af muligheder. Samtidigt er ferieområdet omgivet af vand, så der er natur nok at nyde og være aktiv i. Følg en af de mange vandreruter og indånd den friske luft.

Området er forholdsvis fladt og meget idyllisk. Landevejene lægger derfor op til lange cykelture med hele familien. De fleste ture er mellem 20 og 50 km og kan planlægges efter familiens ønsker.

En vandretur er også oplagt både hvis der er yngre og ældre medlemmer i familien. Lad turen gå forbi kysten, flodbredden og områdets flotte seværdigheder. På vandre-, cykel- og fisketure lærer man hurtigt ferieområdet bedre at kende og kan dermed nyde alt det skønne ved naturen fra første dag.

Privat sommerhusudlejning i Sønder Ydby - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Sønder Ydby har private ejere. Af samme årsag kan man i virkeligheden kun leje et privat sommerhus i Sønder Ydby. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat i Sønder Ydby hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt via vores partnere. Sommerhus privat udlejning i Sønder Ydby? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat i Sønder Ydby hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Sønder Ydby

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse i Sønder Ydby. Vi har samlet sommerhuse i Sønder Ydby fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge blandt dem.

Leje af sommerhus i Sønder Ydby med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Sønder Ydby med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Sønder Ydby på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Sønder Ydby - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Sønder Ydby. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Sønder Ydby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sønder Ydby her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Sønder Ydby, et feriehus i Sønder Ydby eller en feriebolig i Sønder Ydby er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Sønder Ydby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sønder Ydby nu!

Vælg mellem 49 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Lækkert arkitekttegnet feriehus til 8 personer, er opført med inspiration i "de sorte huse", som er et af Aggers meget berømte vartegn.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.