Stranden i Vorupør er en af de livligste i området. Her trækkes fiskebådene stadigt op på stranden, og de er med til at skabe en helt speciel stemning af fiskeleje, som kun findes meget få steder. Samtidig skaber den flotte strandpromenade en klassisk badeby atmosfære. Dette og en uforstyrret solnedgang over havet set fra klitterne glemmer man ikke lige med det samme.
Vælg mellem 114 sommerhuse
Særdeles velholdt sommerhus i træ til 6 personer med spa og sauna, bygget i 1970 samt om-/tilbygget i 2015. Huset ligger på en klitgrund i Vorupør, som grænser op til et fredet klit- og hedeareal.
Særdeles velholdt sommerhus i træ til 6 personer med spa og sauna, bygget i 1970 samt om-/tilbygget i 20015. Huset ligger på en klitgrund, som grænser op til et fredet klit- og hedeareal. Til huset hører åben og overdækket terrasse med havemøbler. Emne nr. 121-17-2073

Som de fleste strande i området har stranden i Vorupør det eftertragtede Blå Flag, der er kvalitetstemplet for strande med en høj standard, sikkerhed og gode faciliteter. Nyd en solskinsdag på stranden med sandslotte fint pyntet med indsamlede skaller, soppeture og lyden af havet – se det er ferie.

Byens røgerier, caféer og restauranter gør det muligt at nyde et lækkert måltid med fisk på menuen, hvis I da ikke foretrækker selv at fange jeres aftensmad fra molen eller fra en tur med en af fiskebådene ud til Det Gule Rev.

Vorupør er sammen med Klitmøller en del af Cold Hawaii og et af Europas fem bedste windsurfingssteder. Er vinden i sit gunstige hjørne, er der masser at opleve på stranden, når surferne indtager den med deres farvestrålende grej. Den kraftige vind er også ideel til opsætning af drager.

Det restaurerede skib, Thabor ligger på stranden, og her kan I gå om bord og opleve livet som fisker uden risiko for søsyge. I kan lære meget mere om kystfiskeri og de specielle og barske livsvilkår på kysten ved at besøge Vorupør Museum, der er indrettet i et gammelt bådeværft. Har I aldrig været på en fiskeauktion, kan I komme det i Stenbjerg.

Foretrækker I at tage børnene med til mere stille badevand, er Nors Sø og Vandet Sø enestående med krystalklart vand og fredfyldt natur. Søerne er blandt Danmarks reneste. I Tved og Vilsbøl klitplantager ligger to naturlegepladser, hvor børnene kan bygge huler og boltre sig med klatrenet, svævebaner, gynger og rutsjebaner. Har I pakket den rigtige madkurv, kan I grille og lave mad ved lejrbålet.

Den smukke uberørte vildmark i Naturparken byder også på enestående oplevelser for hele familien til fods, på cykel eller til hest på de mange stier og ruter. Uanset hvordan I foretrækker at være aktive, er det muligt her. Oplev det fantastiske dyreliv og nyd freden og roen. I klitplantagerne ved Vandet Sø kan I udforske ruiner af gamle herregårde, bronzealder høje og et rigt plante- og dyreliv.

Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør er et spændende sted, og er man modig nok, kan man komme helt tæt på hajerne – heldigvis i en haj-tunnel. Her kan I opleve alt godt fra havet lige fra krabber til elektriske ål og et væld at sjove aktiviteter.

På MuseumsCenter Hanstholm kan I opleve Nordeuropa største fæstning fra 2. verdenskrig, få en tur med det gamle ammunitionstog og tage på besøg i soldaternes liv i museumsbunkeren.

Kystcentret i Thyborøn er fyldt med spænding både indendørs og udendørs. Lær om de stærke naturkræfter, der former vestkysten, og vær med til at lave bølger og strøm. Oplev stedets krybdyrs zoo, besøg Skildpaddespionens bunkers, tag med på kystlegepladsen og sansestien og sejl en tur med de fjernstyrede skibe i det store havnebassin.

Thisted er fine rammer til en shoppetur. Byens små hyggelige gader og smukke gamle bygninger skaber en fin kontrast til de mange butikker, caféer og restauranter. Her er også aktiviteter for familiens yngste, da der hele sommeren arrangeres f.eks. bolsje fremstilling, eventyr og skattejagte – samt tursejladser på træskib for hele familien.

Privat sommerhusudlejning Vorupør - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Vorupør har private ejere. Derfor kan man i virkeligheden kun leje et privat sommerhus Vorupør. Når du vælger at leje sommerhus privat Vorupør hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder igennem Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Vorupør? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Vorupør hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Vorupør
På denne portal finder du altid det største udvalg af sommerhuse Vorupør. Vi tilbyder dig sommerhuse Vorupør fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig nemt at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt lettere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Vorupør på ét sted!

Leje af sommerhus Vorupør med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Vorupør med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Vorupør er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Vorupør nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vorupør - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Vorupør. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Vorupør. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Vorupør hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vorupør her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Vorupør, et feriehus Vorupør eller en feriebolig Vorupør er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Vorupør til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vorupør nu!

Vælg mellem 114 sommerhuse

Inspiration

Vis alle

Andre artikler om Vorupør

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Lækkert arkitekttegnet feriehus til 8 personer, er opført med inspiration i "de sorte huse", som er et af Aggers meget berømte vartegn.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.