I Mariager kan I smage på noget, som er 250 millioner år gammelt. I kan også se stort set alt i miniaturer, lige fra dukker og møbler til et helt slot. Eller måske var det noget at bøje glasrør og lave flotte flammefarver? Snup også en sejltur med hjuldamperen "Svanen" - det er en utrolig flot tur.
Vælg mellem 13 sommerhuse
Dette ekstremt flotte sommerhus til 6 personer ligger i området "Stinesminde" ved Mariager Fjord, som er det mest idylliske område, man kan finde i Nordjylland.
Dette ekstremt flotte sommerhus til 6 personer ligger i området "Stinesminde", som er det mest idylliske område, man kan finde i Nordjylland. Huset ligger på en smuk havegrund, om givet af høje træer, men uden af der bliver lukket af fra solen og fra terrasserne er der en smuk udsigt til Mariager Fjord. Emne nr. 053-OH188

Sommerhus Mariager Fjord

Mariager er en fredelig og idyllisk by, som er flot beliggende ved en af Danmarks smukkeste fjorde. De smalle gader og stræder er præget af bindingsværkshuse og roser, som synes at slynge sig alle vegne. Der er faktisk så mange af dem, at Mariager har fået tilnavnet ”Rosernes by”. Mariager er et rigtig godt udgangspunkt for dejlige ferieoplevelser, som området byder på rigtig mange af.

Har du f.eks. nogen sinde smagt på noget, der var 250 millioner år gammelt? Nej, vel? Men det er netop hvad der står på ”menuen” hos Mariager Saltcenter, hvor der udvindes salt i en stor sydehytte, nøjagtig som man gjorde i Middelalderen. Ud over almindeligt salt er der også mulighed for at vælge mellem 18 forskellige kryddersalte i centrets butik. Besøg også actionbiografen og tag med på en spændende tur gennem saltminer fra hele verden. Læs mere her.

Kig også indenfor i Miniseum, som er en enorm og virkelig flot samling af miniaturer. Her findes simpelthen alt man kan forestille sig, lige fra dukkehuse, dukker og møbler til modeller af huse og endda et helt slot! Ud over museets egne ting udstilles jævnligt andre samlinger, så her er altid noget nyt og spændende at se.

GASmuseet i Hobro er et spændende museum der fortæller historien om, hvordan indførelsen af gas forandrede danskernes liv. I museets science-rum kan børn og barnlige sjæle lave flotte flammefarver, bøje glasrør eller endda ligefrem producere kulgas, ligesom i gamle dage. Glæd jer til nogle sjove timer sammen.

Det er et flot syn at stå inde på land og kigge ud over fjorden – men det omvendte er nu også tilfældet. Tag på sejltur med hjuldamperen Svanen, og nyd udsigten til det flotte landskab, I sejler forbi. Turen fra Hobro til Als Odde er 43 kilometer lang, men der er også mulighed for at gå ombord eller fra borde ved et af anløbsstederne undervejs. ”Svanen” sejler sommeren.

Besøg også Vikingecenter Fyrkat - en jysk vikingeborg

Velkommen til en nostalgisk rejse! Hos Mariager-Handest Veteranjernbane er det muligt at opleve, hvordan man foretog en rejse i årene 1910-1950 og prøve de lokomotiver og vogne, som blev benyttet.
Mariager - Handest Veteranjernbane

Leje af sommerhus Mariager med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Mariager med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Mariager på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Mariager nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mariager - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Mariager. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Mariager. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Mariager hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mariager her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Mariager, et feriehus Mariager eller en feriebolig Mariager er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Mariager til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mariager nu!

Vælg mellem 13 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Fantastisk udsigt
Mariager
2 voksne 0 børn 0 husdyr 9 overnatninger 2023 september
Solen når ikke ned til hverken hus eller terrasse på denne årstid
Mariager
4 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 august
Beskæring af træer så der kunne komme noget sol ind ??
Mariager
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 september
Flot udsigt og direkte adgang til fjorden.
Mariager

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden