Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
Vælg mellem 349 sommerhuse Destinationer under Juelsminde
I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue. Her findes også en skøn, ugenert og delvis overdækket terrasse - også med havkig. Emne nr. 160-D3166

I Juelsminde venter der en hel stribe dejlige og utroligt børnevenlige sandstrande. Glæd jer til nogle dejlige og afslappende timer sammen med børnene på Storstranden, Sandbjerg Vig strand, Daugård Strand, As Vig Strand og Grønbjerg Strand. For familier med mindre børn er disse strande nogle af de bedste der findes i det østlige Jylland. Her venter hygge, afslapning og masser af sjov med sand og vand.

På frilandsmuseet Glud Museum får I et spændende og levende kig ind i de seneste 350 år på Juelsminde-halvøen. Gå på opdagelse i de flotte huse og gårde af bindingsværk, se landbrugsredskaber, hestevogne og meget mere. Alle bygningerne er forsynet med indbo fra den tid de stammer fra. Om sommeren er der mange spændende aktiviteter for børn i værksteder hvor der f.eks. bliver smedet, skåret i træ, vævet og meget mere.

På gården Ankerslund findes Nordeuropas største samling af Ferguson traktorer og andre landbrugsmaskiner der hører til i kategorien ”veteraner”. Danmarks Ferguson Museum, som huser samlingen, er startet af gårdejer Henrik Nielsen, som selv har restaureret de fleste af maskinerne. I er velkomne til også at kigge ind til køerne i stalden sammen med børnene. Glæd jer til nogle hyggelige timer på Ankerslund, og spis jeres medbragte mad ved borde og bænke udenfor eller i den utroligt flotte bindingsværkslade. Læs mere her.

Juelsminde Havnemuseum fortæller historien om livet på havnen, der engang var et travlt sted med mange fiskekuttere, jernbane og færger der sejlede mellem Juelsminde og Kalundborg. Selv om havnen nu om dage mest benyttes af lystsejlere er det spændende at gå på opdagelse blandt de mange spændende ting der fortæller om fortiden på havnen.

Området huser et væld af gallerier og kunsthåndværkere. Kig f.eks. indenfor hos Pottemageren i Juelsminde, som laver og sælger keramik i alverdens størrelser og farver, lige fra vaser og thekander, til tallerkener og navnekrus. Her findes også glaspusterier som Hyrup Glashytte og R.S. Glas. I butikkerne i Juelsminde er der fine muligheder for at gå på jagt efter tilbud på tøj, sko og meget andet godt.

Leje af sommerhus Juelsminde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Juelsminde med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Juelsminde på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Juelsminde nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Juelsminde - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Juelsminde. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Juelsminde. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Juelsminde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Juelsminde her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Juelsminde, et feriehus Juelsminde eller en feriebolig Juelsminde er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Juelsminde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Juelsminde nu!

Vælg mellem 349 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Man skal køre til alt, meget stille og pænt område
Pøt Strandby
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Masser af ro og tæt på strand og by.
Storstranden
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Et rigtigt dejligt område, med kort afstand til seværdigheder og lign.
Sønderby
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Ret fint område
Pøt Strandby
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Pænt område med let adgang til vandet og mulighed for gåture. Desuden dejlig kort til en lille købmand. Juelsminde er desuden en hyggelig lille havneby med rigtige gode restauranter, røgeri og surbrødsbageri.
As Vig

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden