Øster Hurup er et af de mest eftertragtede områder langs den jyske østkyst. Glæd jer til en dejlig strand eller ta’ en tur i badeland. Besøg Lille Vildmosecentret, som byder på mange spændende oplevelser for hele familien. Se også hvordan man laver salt over åben ild i Mariager Saltcenter. Øster Hurup er et skønt område med masser af ferieoplevelser.
Vælg mellem 335 sommerhuse Destinationer under Øster Hurup
Flot og moderne sommerhus til 6 personer på en fin havegrund uden for feriebyen Øster Hurup, som byder på både spa og sauna.
Flot og moderne sommerhus til 6 personer på en fin havegrund uden for feriebyen Øster Hurup, som byder på både spa og sauna. Haven omrking huset byder på rig mulighed for at spille bold og lege. Der er sandkasse, gynger og fodboldmål. Emne nr. 053-OH199

Øster Hurup er et dejligt område med flere hundrede skønt beliggende sommerhuse, som alle ligger tæt ved havet. Stranden ved Øster Hurup er i topklasse, så I kan se frem til nogle afslappende timer ved vandet. I området finder I også et stort badeland, hvor der venter nogle hyggelige timer sammen med børnene. Lige uden for døren finder I Lille Vildmose, hvor der gennem mange år blev gravet tørv og spagnum.

Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret - et naturligt udgangspunkt for besøg i mosen. Lille Vildmosecentret er et levende formidlingscenter, der giver indblik i mosens natur- og kulturværdier. Centret tilbyder en vifte af familievenlige oplevelser. Du kan se naturfilm i biografen, flyve i ørne-simulatoren, køre med tog gennem mosen, kigge på planter og dyr i naturværkstedet og opleve de spændende interaktive udstillinger.

Mariager Saltcenter byder indenfor i den store sydehytte hvor man kan se, hvordan sydesalt udvindes over åben ild nøjagtig som det foregik i middelalderen. Tag også et kig ind i en model af en gammel saltmine, eller læn jer tilbage i actionbiografen og tag turen igennem saltminer over hele verden.

I den mere fredelige afdeling kan I prøve et velgørende saltbad i 40 grader varmt vand. Ud over almindeligt salt blandes også 18 forskellige kryddersalte, som sælges i fine lærredsposer. Det smager fantastisk, så du kan godt regne med at det ikke er en souvenir der holder evigt! Læs mere her.

Leje af sommerhus Øster Hurup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Øster Hurup med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Øster Hurup har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Øster Hurup nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Øster Hurup - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Øster Hurup. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Øster Hurup. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Øster Hurup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Øster Hurup her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Øster Hurup, et feriehus Øster Hurup eller en feriebolig Øster Hurup er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Øster Hurup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Øster Hurup nu!

Vælg mellem 335 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 1 barn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 juni
Stille og roligt, skøn børnevenlig strand, indkøb, restauranter og ishus i tæt gåafstand, god stemning.
Øster Hurup
2 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Der var legemuligheder for børnene. Rigtig godt. Dog kunne det maske være en god ide med et fællesmøde hvor man kan mødes. Vi var 15 afstedkom, og det kunne være rart med et sted hvor vi alle kunne sidde samen og hyggelige.
Øster Hurup
4 voksne 2 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Altid dejligt i Øster-Hurup
Øster Hurup
5 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Ligger fint og super afstand til byen og strand.
Øster Hurup
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Strand, ro og natur.
Øster Hurup Strand.

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden