Samsø består af en nordlig og en sydlige del, som er forbundet med en smal landtange ved Stavns Fjord. Ved Sælvigbugten finder i en 7 kilometer lang og meget børnevenlig sandstrand, som ikke er til at komme uden om. Glæd jer også til at besøge verdens største labyrint og til cykelture i det flotte og varierede landskab.
Vælg mellem 272 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Vesterløkken på Samsø.
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Vesterløkken på Samsø. På Samsø er der spændende oplevelser for alle: naturelskere, lystsfiskere, historisk interesserede, fugle- og dyreinteresserede, fiolk der vil vandre, cykle eller bare slappe af. Emne nr. 160-D3014

Der er fine strande flere steder på Samsø og da afstandene er korte, er der aldrig langt til vandet. Stranden ved Sælvigbugten er et rigtig godt valg for familier. Den er omtrent 7 kilometer lang og da vandet er lavt er den meget børnevenlig. Glæd jer til at bygge sandslotte og soppe sammen med børnene.

Møgeskår og Ballebjerg er flotte områder med bakker og adgang til stenstrande så hvis I har lyst til gå på jagt efter flotte sten, er disse områder et godt sted.

Verdens største labyrint ligger på Samsø, og en udflugt hertil er slet ikke til at komme uden om. Den dækker et areal på størrelse med 6 fodboldbaner og væggene består af nordmannsgran som er flere meter høje. Der er anlagt mere end 5 kilometer stier i labyrinten, og undervejs møder I træskulpturer af bl.a. Odin, Thor og H.C. Andersen. Der er fem mål i labyrinten som man skal prøve at finde frem til: Hjertet/Templet, Stenkredsen, Pyramiden. H.C. Andersens Plads og Arthurs Plads. Her kan du læse mere om Samsø Labyrinten.

Landskabet på Samsø er for det meste ret fladt, landskabet er varieret og der er mange landsbyer. Derfor er der masser af muligheder for at cykle rundt sammen med børnene. I bestemmer selv hvor I gerne vil hen og hvor langt I vil køre, så det er muligt at skræddersy en rute der passer lige netop til jeres familien. Man må cykle stort set alle steder på Samsø.

Leje af sommerhus Samsø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Samsø med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Samsø på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Samsø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Samsø - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Samsø. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Samsø. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Samsø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Samsø her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Samsø, et feriehus Samsø eller en feriebolig Samsø er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Samsø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Samsø nu!

Vælg mellem 272 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft.