Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
Vælg mellem 109 sommerhuse Destinationer under Aarhus Bugt
Dejligt velholdt feriehus til 5 personer beliggende ved Astrup Strand i Aarhus Bugten. Huset har en indbydende charme og god terrasse med konfortable havemøbler.
Dejligt velholdt feriehus til 5 personer beliggende ved Astrup Strand i Aarhus Bugten. Huset har en indbydende charme og god terrasse med konfortable havemøbler. Huset er beliggende nær Juelsminde med lystbådehavn og flere gode restauranter. Emne nr. 160-D4128

Ved Aarhus Bugt finder I en række skønt beliggende sommerhuse ved Egå Strand og Skæring Strand, som begge ligger nord for Aarhus. Syd for den jyske hovedstad finder I Ajstrup Strand og Norsminde.

Fælles for områderne er at de alle giver nem adgang til de mange aktiviteter og oplevelser, som ligger og venter i og omkring Aarhus. Samtidig kan I vælge og vrage mellem en række dejlige, familievenlige sandstrande. De ligger som perler på en snor hele vejen fra Skæring i Nord til Ajstrup i syd.

Her finder I også en af Danmarks hyggeligste gågader. Åen slynger sig dovent igennem i byen og ænderne hygger sig ved bredderne og på vandet. Ta’ en pause på turen igennem byens gader og nyd synet; børnene vil synes det er rigtig sjovt at kaste brød ud til ænderne og se dem kappes om at komme først til ”fadet”. Mulighederne for shopping er selvsagt helt i top i midtbyens mange og forskelligartede butikker.

Den Gamle By er en af de mest kendte attraktioner i Aarhus. Her finder I mange flotte bygninger fra forskellige dele af Danmark. De er genopført sådan at de tilsammen ligner en gammel, dansk købstad. Gå rundt i gaderne og nyd synet af de flotte bygninger, eller tag turen i hestevogn.

I Den Gamle By finder I også Dansk Plakatmuseum, som rummer omkring 400.000 plakater fra hele verden. Her findes stort set alle temaer lige fra cirkus til H.C. Andersen og kinesiske plakater. Da vægpladsen ikke rækker til at vise dem alle sammen på en gang, arrangeres i stedet en række særlige udstillinger med hver sit tema. Derfor kan I altid se nye plakater hvert år.

Besøg også Tivoli Friheden, som ligger i flotte omgivelser ved en skov i udkanten af midtbyen. Her venter mange forlystelser, aktiviteter og sjove timer sammen med børnene.

Leje af sommerhus Aarhus Bugt med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Aarhus Bugt med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Aarhus Bugt på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Aarhus Bugt nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Aarhus Bugt - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Aarhus Bugt. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Aarhus Bugt. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Aarhus Bugt hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Aarhus Bugt her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Aarhus Bugt, et feriehus Aarhus Bugt eller en feriebolig Aarhus Bugt er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Aarhus Bugt til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Aarhus Bugt nu!

Vælg mellem 109 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Mange små hyggelige byer
Norsminde
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Meget tæt ved dejlig strand
Ajstrup Strand
6 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juni
Dejligt sommerhus område
Ajstrup Strand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Elsker det
Ajstrup Strand
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Slet ikke sommerhusområde
Egå

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft.