Glæd jer til at nyde livet på den perlerække af børnevenlige strande som findes langs Aarhus Bugt. Derudover kan I se frem til masser af skønne ferieoplevelser i den jyske hovedstad. Den Gamle By, Dansk Plakatmuseum, Tivoli Friheden og meget mere venter jer. Mulighederne for shopping er helt i top.
Vælg mellem 130 sommerhuse Destinationer under Aarhus Bugt
Den Uendelige Bro Aarhus
© Den Uendelige Bro (2017) - Johan Gjøde. Fotograf: Dennis Borup Jakobsen

Ved Aarhus Bugt finder I en række skønt beliggende sommerhuse ved Egå Strand og Skæring Strand, som begge ligger nord for Aarhus. Syd for den jyske hovedstad finder I Ajstrup Strand og Norsminde.

Fælles for områderne er at de alle giver nem adgang til de mange aktiviteter og oplevelser, som ligger og venter i og omkring Aarhus. Samtidig kan I vælge og vrage mellem en række dejlige, familievenlige sandstrande. De ligger som perler på en snor hele vejen fra Skæring i Nord til Ajstrup i syd.

Her finder I også en af Danmarks hyggeligste gågader. Åen slynger sig dovent igennem i byen og ænderne hygger sig ved bredderne og på vandet. Ta’ en pause på turen igennem byens gader og nyd synet; børnene vil synes det er rigtig sjovt at kaste brød ud til ænderne og se dem kappes om at komme først til ”fadet”. Mulighederne for shopping er selvsagt helt i top i midtbyens mange og forskelligartede butikker.

Den Gamle By er en af de mest kendte attraktioner i Aarhus. Her finder I mange flotte bygninger fra forskellige dele af Danmark. De er genopført sådan at de tilsammen ligner en gammel, dansk købstad. Gå rundt i gaderne og nyd synet af de flotte bygninger, eller tag turen i hestevogn.

I Den Gamle By finder I også Dansk Plakatmuseum, som rummer omkring 400.000 plakater fra hele verden. Her findes stort set alle temaer lige fra cirkus til H.C. Andersen og kinesiske plakater. Da vægpladsen ikke rækker til at vise dem alle sammen på en gang, arrangeres i stedet en række særlige udstillinger med hver sit tema. Derfor kan I altid se nye plakater hvert år.

Besøg også Tivoli Friheden, som ligger i flotte omgivelser ved en skov i udkanten af midtbyen. Her venter mange forlystelser, aktiviteter og sjove timer sammen med børnene.

Med en GoBoat kan du opleve Aarhus fra vandet. En privat sejltur i en GoBoat er den perfekte sociale oplevelse. Tag hele familien eller vennerne med. Det kræver hverken sejlerbevis eller certifikat. Læs mere og lej en GoBoat her!

Vælg mellem 130 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Hyggeligt område
Mariendal Strand
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Kunne godt bruge et ishus ??
Kysing Næs
5 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Hyggelig natur og have. Vi nød at sidde i solen på terrassen. Perfekt afstand til vandet. Lidt misvisende med mulighed for indkøb i 1 km afstand
Ajstrup Strand
3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Lækkert område med strand og skøn natur. Enkelt minus er at der IKKE er indkøb udenfor sæson.
Ajstrup Strand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 februar
Placeringen passede perfekt til dette opholds formål.
Kysing Næs

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden