Horsens har det hele.Et spændende kulturliv, gode shopping muligheder, skønne parker, masser af aktiviteter for børn, en lystbådehavn og kysten tæt på - fyldt med smukke strande. Bl.a. As Vig Strand mellem Glud og Juelsminde kun 13 km fra Horsens. En skøn børnevenlig sandstrand med grønne arealer og legepladser. Et fredeligt og meget roligt område, der indbyder til hygge og samvær med familien.
Vælg mellem 219 sommerhuse
Idyllisk beliggende sommerhus til 12 personer ca. 4 km fra As Vig Strand.
Idyllisk beliggende sommerhus til 12 personer ca. 4 km fra As Vig Strand. Huset ligger på en ugeneret naturgrund på 5800 m² med mange kroge, hvor solen kan nydes hele dagen. Et ideelt hus til 2 familier der holder ferie sammen eller til den den store familie. Emne nr. 090-96040.

Overalt i området findes der fine vandreruter. Ruterne er afvekslende, og turene går gennem både eng, mose, vandskel og skov og langs kyststrækninger. Naturskønne omgivelser med fred og ro, hvor I kan nyde at have tid til hinanden og slappe af.

Området byder også på mange smukke cykelture. F.eks. turen fra Juelsminde til Snaptun ad cykelstierne eller de små hyggelige veje. Sæt en hel dag af, pak en picnickurv og tag med cykelfærgen, der sejler mellem Alrø, Hjarnø og Snaptun eller besøg Endelave, der nås med færgen fra Snaptun, det idylliske færge- og fiskerleje ved indsejlingen til Horsens Fjord.

På Endelave Seaweed kan I smage unikke produkter af tang. F. eks. tangsalt, tangchips, tangpesto og tangmel, men også andre gourmet produkter med lokale urter. Ta’ med på kyst-safari og lær mere om de mange tangarter, spiselige strandengs-planter samt andet godt fra kyst og strandeng.

Området omkring As Vig har fine muligheder for lystfiskere. Ved kyststrækningen er det muligt at få havørreder, torsk og fladfisk på krogen. Den lange kyststrækning er total uforstyrret, og der er god plads til alle. Er I mere til put & take søer, er der mange i området. F.eks. i Juelsminde, Hedensted, Uldum Kær og ved Hvirring Fiskesø.

Tæt på Horsens centrum ligger Bygholm Park – et fredet park- og naturområde med gode muligheder for spadsereture ved søer og vandløb. Bygholm Å løber gennem parken og er med til at tiltrække et rigt fugleliv. Midt i parken ligger en borgruin fra 1313, hvor byen havde adskillige klostre og fæstningsværker. Resten af parken rummer en stor legeplads med bl.a. bålplads og fitnessbane, en orienteringsløberute og discgolfbane samt et område til petanquespil.

I parken finder I også Bygholm Park Hundeskov, hvor de firbenede kan luftes uden snor og møde deres artsfæller. Ved Bygholm Sø Camping kan der desuden lejes kanoer til sejlads på søen.

Det gamle fængsel i Horsens er blevet en kulturinstitution og en turistattraktion. Fængselsmuseet har en af verdens største fængselssamlinger, der tager jer med 153 år tilbage i statsfængslets historie. Besøg cellerne, sæt jer i de indsattes sted og hør om de ting, der fylder i et fængselsliv. De rå og rustikke rammer sætter en helt særlig stemning, som gør, at I ikke lige glemmer besøget bag tremmer. Besøg {6865} den sidste fredag og lørdag i august og få en fornemmelse af livet i middelalderen.

Aqua Forum i Horsens er et topmoderne center med aktiviteter for hele familien. Vandrutsjebane, vandfald og klatrevæg med udspringstårn for vandhundene, et opvarmede svømmebassin for de mindste, og spa, sauna og afslapning for de voksne. Besøg også Horsens Legeland, hvis børnene skal have brændt mere energi af. Hoppeborge, bordfodbold, minigolf, rodeotyr, rutsjebaner, sumobrydning, spillemaskiner og meget mere.

Lundum Lystfiskersø er både for den erfarne og familierne!

Leje af sommerhus Horsens med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Horsens med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Horsens på den letteste måde. Lej dit sommerhus Horsens nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Horsens - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Horsens. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Horsens. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Horsens hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Horsens her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Horsens, et feriehus Horsens eller en feriebolig Horsens er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Horsens til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Horsens nu!

Vælg mellem 219 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Juelsminde

    Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
    I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft.