Horsens har det hele.Et spændende kulturliv, gode shopping muligheder, skønne parker, masser af aktiviteter for børn, en lystbådehavn og kysten tæt på - fyldt med smukke strande. Bl.a. As Vig Strand mellem Glud og Juelsminde kun 13 km fra Horsens. En skøn børnevenlig sandstrand med grønne arealer og legepladser. Et fredeligt og meget roligt område, der indbyder til hygge og samvær med familien.
Vælg mellem 274 sommerhuse
Horsens

Overalt i området findes der fine vandreruter. Ruterne er afvekslende, og turene går gennem både eng, mose, vandskel og skov og langs kyststrækninger. Naturskønne omgivelser med fred og ro, hvor I kan nyde at have tid til hinanden og slappe af.

Området byder også på mange smukke cykelture. F.eks. turen fra Juelsminde til Snaptun ad cykelstierne eller de små hyggelige veje. Sæt en hel dag af, pak en picnickurv og tag med cykelfærgen, der sejler mellem Alrø, Hjarnø og Snaptun eller besøg Endelave, der nås med færgen fra Snaptun, det idylliske færge- og fiskerleje ved indsejlingen til Horsens Fjord.

På Endelave Seaweed kan I smage unikke produkter af tang. F. eks. tangsalt, tangchips, tangpesto og tangmel, men også andre gourmet produkter med lokale urter. Ta’ med på kyst-safari og lær mere om de mange tangarter, spiselige strandengs-planter samt andet godt fra kyst og strandeng.

Området omkring As Vig har fine muligheder for lystfiskere. Ved kyststrækningen er det muligt at få havørreder, torsk og fladfisk på krogen. Den lange kyststrækning er total uforstyrret, og der er god plads til alle. Er I mere til put & take søer, er der mange i området. F.eks. i Juelsminde, Hedensted, Uldum Kær og ved Hvirring Fiskesø.

Tæt på Horsens centrum ligger Bygholm Park – et fredet park- og naturområde med gode muligheder for spadsereture ved søer og vandløb. Bygholm Å løber gennem parken og er med til at tiltrække et rigt fugleliv. Midt i parken ligger en borgruin fra 1313, hvor byen havde adskillige klostre og fæstningsværker. Resten af parken rummer en stor legeplads med bl.a. bålplads og fitnessbane, en orienteringsløberute og discgolfbane samt et område til petanquespil.

I parken finder I også Bygholm Park Hundeskov, hvor de firbenede kan luftes uden snor og møde deres artsfæller. Ved Bygholm Sø Camping kan der desuden lejes kanoer til sejlads på søen.

Det gamle fængsel i Horsens er blevet en kulturinstitution og en turistattraktion. Fængselsmuseet har en af verdens største fængselssamlinger, der tager jer med 153 år tilbage i statsfængslets historie. Besøg cellerne, sæt jer i de indsattes sted og hør om de ting, der fylder i et fængselsliv. De rå og rustikke rammer sætter en helt særlig stemning, som gør, at I ikke lige glemmer besøget bag tremmer. Besøg {6865} den sidste fredag og lørdag i august og få en fornemmelse af livet i middelalderen.

Aqua Forum i Horsens er et topmoderne center med aktiviteter for hele familien. Vandrutsjebane, vandfald og klatrevæg med udspringstårn for vandhundene, et opvarmede svømmebassin for de mindste, og spa, sauna og afslapning for de voksne. Besøg også Horsens Legeland, hvis børnene skal have brændt mere energi af. Hoppeborge, bordfodbold, minigolf, rodeotyr, rutsjebaner, sumobrydning, spillemaskiner og meget mere.

Lundum Lystfiskersø er både for den erfarne og familierne!

Vælg mellem 274 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Et lidt kedelig område. Men tæt på hyggelige Juelsminde
Pøt Strandby
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fint sted til gåture men vi så ikke nogen sandstrand kun en strandbred med mange sten men der var en badebro (Vi var der sidst i marts)
Pøt Strandby
11 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Mange stier at motionere på og et meget stille og roligt område
Pøt
4 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Fint område - tæt på det meste
Pøt Strandby
10 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
herlig område at være i
As Vig

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Juelsminde

    Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
    I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
  2. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden