Saksild Strand er en af Danmarks bedste badestrande med rigtig fine faciliteter. Holder man ferie ved Saksild Strand, bor man i skøn natur og har samtidig Århus mange spændende og alsidige attraktioner inden for meget kort køreafstand. Optimale forhold til en vellykket ferie for hele familien.
Vælg mellem 188 sommerhuse Destinationer under Saksild Strand
Nybygget feriehus til 8 personer med spabad i det attraktive Saxild Strandpark ved Saksild Strand.
Nybygget feriehus til 8 personer med spabad i det attraktive Saxild Strandpark ved Saksild Strand. Huset ligger i et nyopført feriehus område ved en af Danmarks bedste badestrande. Fra huset er der direkte udgang til en stor åben og overdækket terrasse. Emne nr. 014-30430

Saksild Strand må siges at være blandt de bedste badestrande ved den jyske østkyst, og er derfor også meget populær. Det er en meget børnevenlig sandstrand, og modsat vestkysten er her hverken understrøm eller høje bølger at bekymre sig om. I sommersæsonen er der livreddere til stede på stranden, som også har Blå Flag status, hvilket er garanti for godt badevand og fine toiletfaciliteter. Ved Saksild Strand findes desuden en legeplads helt nede ved stranden samt gode parkeringsforhold og adgang for kørestolsbrugere. Efter en lang og skøn dag med badning og leg på stranden, kan man nyde et dejligt måltid mad på Restaurant Bondehuset eller snuppe sig en skøn is i Vaffelhuset, der er ligger i umiddelbar tilknytning til restauranten.

Prøv at udfordre hinanden til en sjov og hyggelig minigolfturnering på Danmarks ældste minigolfbane, der er bygget i 1947. Banen ligger på Skovduevej i Saxild. Her er tilhørende kiosk med cafeborde, hvor I kan nyde en let anretning, få lidt at drikke eller indtage en stor og dejlig vaffelis mens I bare slapper af og nyder ferien.

Området omkring Saksild Strand er oplagt til cykeludflugter. Hvis I ikke har jeres cykler med på ferien, kan både almindelige cykler, børnecykler, småbørnstrailere og tandems lejes ved Saksild Strand Camping. Den smukke natur i området byder på et skønt cykelterræn. Langs de fleste større veje er der cykelstier, og på de små veje er trafikken relativt beskeden. For de, der foretrækker en tur på mountainbike, findes blandt andet tre gode ruter i skovene mellem Odder og Aarhus. Savnes inspiration til cykeludflugter, er der tilrettelagt en række temacykelture i området, udfærdiget i forskellige sværhedsgrader og længder. Yderligere information kan blandt andet fås på det lokale turistkontor.

Århus, beliggende ca. 25 km nord for Saksild Strand, byder på et væld af aktiviteter og attraktioner. En flot og rigtig hyggelig naturoplevelse tæt på Århus kan I få med et besøg i Marselisborg Dyrehave. Den 22 hektar store dyrehave, etableret i 1932, kan besøges i alle døgnets lyse timer, og har en flot bestand af sika- og dåvildt. Desuden går der vildsvin i en indhegning for sig.

I umiddelbar nærhed ligger Moesgaard Museum – en attraktion med international klasse inden for arkæologiske og etnografiske udstillinger. Museet har skiftende særudstillinger samt forskellige aktiviteter og events for publikum. Moesgaard er desuden et besøg værd pga. stedets unikke arkitektur og naturskønne beliggenhed.

AROS i hjertet af Aarhus byder på en mangfoldighed af oplevelser og fortællinger om tidernes skiftende kunst- og menneskesyn. AROS samling af kunst er Danmarks ældste uden for København, og består i dag af 10.000 værker inden for skulptur, fotografi, grafik, maleri samt installations- og videokunst.

Den Gamle By i Aarhus må siges at være en helt suveræn familieattraktion. Her er 75 historiske huse samlet fra 24 byer i Danmark. Museet fortæller med levende aktører danmarkshistorien fra Christian IV’s tid og helt frem til 1974. I kan opleve folks hjem, butikker, værksteder/erhverv, skoler, haver mv.

Trænger I til action, fart og spænding står Tivoli Friheden klar med en lang række af forlystelser samt et væld af oplevelser og koncerter fordelt hen over sæsonen.

Leje af sommerhus Saksild Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Saksild Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Saksild Strand er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Saksild Strand nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Saksild Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Saksild Strand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Saksild Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Saksild Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Saksild Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Saksild Strand, et feriehus Saksild Strand eller en feriebolig Saksild Strand er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Saksild Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Saksild Strand nu!

Vælg mellem 188 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Ikke omgivet af hegn. Nemt for en lille hund at finde ud
Rude Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
fint område med dejlig strand og gode spisesteder
Rude Strand
9 voksne 5 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
super badestrand
Saksild
3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Dejlig tæt på vandet
Saksild
5 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Skøn strand og tæt på aktiviteter
Saksild

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden