Følle Strand er et roligt sommerhusområde, beliggende i flotte omgivelser i bunden af Kalø Vig. Den sydvendte sandstrand er særdeles velegnet til familier med mindre børn. Slip familiens lystfiskere løs ved en fiskesø, langs kysten eller på havet, snup cyklen eller snør vandreskoene og ta’ på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge. Besøg de spændende byer og de mange seværdigheder i området.
Vælg mellem 89 sommerhuse
Med en beliggenhed i Følle Strand med udsigt til havet og Kalø Slotsruin, finder man dette flotte arkitekttegnede sommerhus til 6 personer.
Med en beliggenhed i Følle Strand med udsigt til havet og Kalø Slotsruin, finder man dette flotte arkitekttegnede sommerhus til 6 personer. Der er havudsigt fra både hus og have. Huset ligger ca. en halv times kørsel fra Ebeltoft By. Emne nr. 048-8444

På Følle Strand kan familien sagtens tilbringe en hel dag. Her er alle faciliteter, som legeplads, bænke, toiletter og en kiosk med det mest nødvendige. Lad børnene lege i det lave vand, byg kunstværker i sandet, snup en forfriskende tur i vandet, eller luk øjnene og nyd lyden af havet. En række stenmoler skaber levemuligheder for mange krebsdyr og småfisk. Svømmer man lidt længere ud, og har man dykkerbriller og måske snorkel med, kan man være heldig at se ålekvabber. Det er også et sjovt sted at gå på muslingejagt. Her findes så godt som alle typer muslinger.

Langs kysterne på Djursland findes nogle af de bedste muligheder for kystfiskeri i Danmark. Vil I hellere fiske ved å, er Kolindsund Kanal med mere end 50 km fiskevand et godt bud både for flue-, mede- og spinne fiskeri. Djurs Fiskeparks Put & Take i den naturskønne ådal ved Ørum Å i Fannerup og Moesholm Put & Take, der er omkranset af skov og eng, er begge dejlige børnevenlige fiskesøer. Har I lyst til at tage ud med kutter, sejler M/S "SIGNE" på havfiskeri fra Grenaa Havn. Tilmelding er nødvendig.

Djursland er et paradis for cyklister. I den uforstyrrede natur langs kysten og inde i landet snor cykel- og vandrestierne sig. De varierede landskaber med bløde bakker i Nationalpark Mols Bjerge er skabt af enorme mængder af is og vand over millioner af år, og omkring 40 ud af 200 bevaringsværdige naturtyper findes i Nationalparken. Det vrimler med slotte og andre spændende oplevelser i området, og turistkontorerne i Ebeltoft, Grenaa og Allingåbro oplyser om udvalgte cykelruter. Løvenholm Skovene er de eneste urskove på Djursland, og de kan føres direkte tilbage til Stenalderen. Området rummer mange spændende sagn og historier, og der er mulighed for dejlige trave- og cykelture i fred og ro i skoven.

Kalø Slotsruin er anlagt på en øde ø i Kalø Vig og er et yndet udflugtsmål året rundt. Øen er forbundet med fastlandet via en kunstig dæmning, og den lille halve kilometer ud ad dæmningen til Kalø Slotsruin er en rejse godt 700 år tilbage i tiden. Borgen blev opført omkring år 1313 som en af fæstningsværkerne omkring Århusbugten, og bl.a. den svenske konge Gustav Vasa har været fange på Kalø.

Djursland er et meget eftertragtet ferieområde blandt børnefamilier. En af årsager er, at der ikke er langt til de mange spændende attraktioner. Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park, Ebeltoft Safari, Kattegatcentret og Randers Regnskov begejstrer både store og små. Besøg også Ebeltoft, der ud over charmerende brostenbelagte gader og skæve gamle huse er hjemsted for Fregatten Jylland og det imponerende Glasmuseum.

Tæt på Følle Strand ligger den hyggelige handelsby Rønde med specialforretninger, gode supermarkeder og restauranter. I løbet af året er der mange forskellige aktiviteter i bybilledet, f.eks. kræmmermarked i sommermånederne. Bag handelsgaden er der en smuk bypark med en stor naturlegeplads, hvor familien kan puste ud efter en shoppingtur.

Aarhus er en spændende shopping- og kulturby og i 2017 udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad. Tæt på bymidten kan I besøge Den Gamle By og få et spændende indblik i, hvordan Danmark så ud – og hvordan danskerne levede i ”gamle dage”. Snyd ikke jer selv for et besøg på Moesgaard Museum. Museets speciale er arkæologi og etnografi. Ud over de faste udstillinger er der løbende særudstillinger fra hele verden. I Marselisborg skovene ligger Tivoli Friheden med underholdning for hele familien, samt Kongehusets sommerresidens Marselisborg Slot. Slotsparken med Dronningens rosenhave er åben for besøg, når slottet ikke bebos.

Leje af sommerhus ved Følle Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Følle Strand med præcis den beliggenhed, du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning ved Følle Strand på den letteste måde. Lej dit sommerhus ved Følle Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Følle Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus ved Følle Strand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Følle Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Følle Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Følle Strand her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for, at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Følle Strand, et feriehus ved Følle Strand eller en feriebolig ved Følle Strand, er der ingen, der har en billigere pris end os. Feline er ferie ved Følle Strand til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Følle Strand nu!

Vælg mellem 89 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 1 barn 0 husdyr 8 overnatninger 2024 januar
Skønt område + strand + tæt på Aarhus/Ebeltoft
Følle Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Flot udsigt til standen og vandet.
Følle Strand
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Flot område
Følle Strand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2023 september
Skøn natur med gode gåture på afmærkede stier
Følle Strand
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 september
Flot udsigt!
Følle Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Vejle Fjord Bro med boligbyggeriet Bølgen i baggrunden