Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
Vælg mellem 17.529 sommerhuse Destinationer under Spanien
Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.
Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne. Huset er på 3 etager med elevator og har en enestående udsigt over bjergene. Emne nr. 147-EML162

Spanien hører ikke uden grund til blandt danskernes foretrukne feriedestinationer i udlandet. Klimaet er varmt og solrigt, og landet har et væld af skønne destinatoner hvad enten I er til badeferie, naturoplevelser eller interesserer jer for gastronomi, kultur og historie. Et godt udgangspunkt for at få en pragtfuld ferie sammen!

Det spanske køkken varierer efter egn og årstid, men maden er generelt grov, enkelt tilberedt og rig på friske grøntsager og frugt samt brød, fisk, kød og ikke mindst krydderier. De spanske specialiteter chorizo, gazpacho, paella, tortilla og tapas er blot et udpluk af de mange kulinariske fristelser, en ferie i Spanien kan byde på.

Spansk natur er en mangfoldighed af bjerge, vulkaner, klipper, søer, skove, dale, strande . . . Nyd de storslåede omgivelser f.eks. ved at tage på udflugt til en eller flere af landets nationalparker, der har fantastiske vandreruter, men også herlige muligheder for fiskeri og mountainbiking.

Landets kulturelle rigdom er både mangfoldig, unik og skøn. Her er et væld af enestående monumenter og museer i verdensklasse med mesterværker udført af internationale kunstnere.

Blandt de spanske øer er Mallorca særdeles velkendt og meget populær hos mange. Øen har mere end 100 forskellige strande at vælge imellem – alle med adgang til det vidunderlige, krystalklare Middelhav. Ved en del af Mallorcas strande er der roligt og lavt vand, hvilket gør dem meget børnevenlige. For de, der ønsker fart og action kan badeturen suppleres med en tur på bananbåd eller vandscooter, men der findes naturligvis også mange strande langs øens små bugter, hvor det er muligt at nyde både sol og vand i rolige, afslappede og mere eller mindre ugenerte omgivelser. Mallorca er også kendt for sine mere end 300 små og store grotter og drypstenshuler. Blandt de mest kendte og besøgsværdige kan nævnes Coves del Drach, Cuevas del Hams og Coves d’Artà. Udvalget af attraktioner på Mallorca er stort. Prøv for eksempel familieversionen af The Pirate Show, der foregår i Bajos tæt ved Magaluf. Det er et stort og unikt cirkuslignende show med en blanding af akrobatik, gymnastik og dans. Naturparken La Reserva, labyrinten Amaze’n Laberintos og legetøjsmuseet Museu de la Jugueta er også velegnede udflugtsmål for hele familien.

Omtrent midt på den spanske østkyst ud til Middelhavet ligger Valencia, der er den tredjestørste by i Spanien. Den geografiske placering har givet byen stor historisk betydning som Spaniens port ud til Middelhavet. I denne charmerende by kan I nyde alt fra byens skønne strande og parker til attraktioner som Valencia Cathedral, Bioparc Valencia og Oceanogràfic. Valencia er også et mekka at shoppe i. Her er almindelige varehuse og shoppincentre, men også designer- og highstreetbutikker samt naturligvis de traditionelle markeder.

Barcelona er landets næststørste by, og hovedstad i den spanske region Catalonien i det nordøstlige Spanien. Byen har uendelig meget at byde på inden for stort set alle områder. Egnede attraktioner for børnefamilier er eksempelvis Barcelona Zoo, L'Aquàrium Barcelona og forlystelsesparken Tibidabo.

Omtrent i midten af Den Iberiske Halvø ligger Madrid, der er hovedstad og samtidig Spaniens største by. Madrid har en utrolig stor kultur- og kunstarv, som stammer fra århundreders spændende historie, og som bl.a. kan ses i de over 60 forskellige museer i byen. Udbuddet af udstillinger, koncerter, teaterforestillinger og shoppingmuligheder er kolossalt! For børnefamilier er eksempelvis Zoo Aquarium Madrid eller Parque Warner i San Martín de la Vega oplagte udflugtsmål. Sidstnævnte attraktion er opdelt i fem temaområder, der hver især er inspireret af Warner Brothers utallige film. Parque de Atracciones, beliggende centralt i Casa de Campoparken, er ligeledes en passende attraktion til en dagsudflugt og indeholder mange typer af forlystelser!

Leje af sommerhus Spanien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Spanien med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Spanien har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Spanien nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Spanien - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Spanien. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Spanien. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Spanien hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Spanien her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Spanien, et feriehus Spanien eller en feriebolig Spanien er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Spanien til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Spanien nu!

Vælg mellem 17.529 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 9 overnatninger 2024 april
Beliggende tæt på meget fin strand, gode spisesteder og i rolige omgivelser.
Santa Pola
2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 februar
Fantastisk roligt sted, med udsigt til golfbaner.
Ciudad Quesada-Rojales
6 voksne 0 børn 0 husdyr 11 overnatninger 2024 januar
Meget stille og roligt. Kort afstand til både by og natur med vandrestier. Meget lokalt, væk fra strandpromenader, men der går busser til de steder ??
Adeje
4 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Lidt lang til andet end indkøb
Rojales
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 november
Langt til restauranter.
Benalmadena