Mange kilometer naturskøn kyst med krystalklart, blåt badevand og en lang række charmerende, atmosfærefyldte byer. Et spændende og særdeles velsmagende lokalt køkken, og en hovedby der er et sandt skatkammer af oplevelser og attraktioner – velkommen til Costa Brava og jeres næste vellykkede ferie!
Vælg mellem 1.851 sommerhuse
Fra den store terrasse af denne praktiske ferielejlighed til 5 personer i Mirador de Codolar, har man en enestående panoramaudsigt over Middelhavet.
Fra den store terrasse af denne praktiske ferielejlighed til 5 personer i Mirador de Codolar, har man en enestående panoramaudsigt over Middelhavet. Her bor man roligt og tæt på bjergene og strandene af Tossa de Mar, der tæller blandt de smukkest ved Costa Brava. Emne nr. 147-ECB506

Nord for Barcelona ligger den naturskønne Costa Brava kyst på i alt 214 kilometer, som strækker sig fra Blanes i syd til Portbou nær den franske grænse i nord. Området Costa Brava er en del af provinsen Catalonien, hvor Barcelona er hovedstaden.

Med solbeskinnede, smukke, gyldne strande og krystalklart, lunt badevand indbyder Costa Brava til alle former for strandaktiviteter samt mange typer af vandsport. De idylliske og rolige badebugter, omkranset af dramatiske klippeformationer, giver ligeledes fine betingelser for dykning og stille snorkling.

Langs hele kysten ligger maleriske og hyggelige fiskerlandsbyer som eksempelvis L’Estartit og Tamariu indhyllet i pragtfulde duft af vilde urter, pinje- og akacietræer.

En af de mest populære feriebyer på Costa Brava er Platja d’Aro, som ligger 110 km fra Barcelona. Byen har en levende og aktiv atmosfære, mange spændende butikker, spisesteder samt gode underholdningstilbud for hele familien. Feriebyen L’Estartit har en helt unik beliggenhed, omkranset af de blændende skønne Medes øer, der arrangeres bådudflugter til.

Byen Girona beliggende cirka 60 km fra den franske grænse er den største by i det nordlige af Catalonien, og et i flere henseender meget spændende udflugtsmål. Her kan opleves romerske ruiner og et ældre bycentrum med smalle stræder og skønne, farverige huse. Girona er en del mindre end Barcelona, men har både gode restauranter i alle prisklasser samt virkelig fine shoppingmuligheder.

Den kendte, excentriske kunstner Salvador Dalis værker er udstillet på et tilsvarende excentriske museum i byen Figueres, kun 20 km fra den franske grænse. Også i den romantiske, lille fiskerby Cadaques ligger der et Dali-museum. Byen har en fantastisk placering præcis der hvor bjergkæden Pyrenæerne møder havet. Nyd den herlige oplevelse det er at spise frokost i en af de små tapasbarer, som ligger langs vandet med udsigt til farverige fiskerbåde og hvidkalkede huse.

En perle på Costa Brava er Tossa de Mar, en ældgammel by fra 1100-tallet fyldt med autentisk charme. Tossa de Mar er fyldt med små, charmerende huse beliggende i krogede stræder omkranset af en bymur med høje tårne, der vender ud mod havet og den vidunderlige badebugt.

Det catalanske køkken er meget interessant at stifte bekendtskab med - inspireret af det franske og med et stærkt præg af Middelhavets råvarer.

Den fantastiske hovedby Barcelona bør I give et besøg på jeres ferie til Costa Brava. Byen er et overvældende skatkammer af oplevelser, seværdigheder og attraktioner. Gå en slentretur ad Ramblaen, et centralt omdrejningspunkt i Barcelona, der strækker sig fra bymidten og ned til den gamle havn. Her summer det af liv, der er mange dejlige spisesteder at slå sig ned og specielle bygninger at kigge på. Andre eksempler på Barcelonas herligheder er Picasso Museet, Det Olympiske Stadion, Barcelona Zoo og Casa Batllo.

Leje af sommerhus Costa Brava med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Costa Brava med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Costa Brava har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Costa Brava nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Costa Brava - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Costa Brava. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Costa Brava. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Costa Brava hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Costa Brava her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Costa Brava, et feriehus Costa Brava eller en feriebolig Costa Brava er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Costa Brava til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Costa Brava nu!

Vælg mellem 1.851 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.