Nyd de skønne strande og det blågrønne hav ved Costa Blanca. Her er noget for enhver smag. Området er spækket med historiske monumenter, så I kan gå på opdagelse blandt middelalderborge og slotte. Ta' på vandretur i det smukke landskab, besøg vandlande og dyreparker og udforsk de små hyggelige byer.
Vælg mellem 2.803 sommerhuse
Hyggeligt feriehus på 80m² til 4 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende 7 km fra centrum af Calpe og 1 km fra havet.
Hyggeligt feriehus på 80m² til 4 personer med dejlig udendørs swimmingpool beliggende 7 km fra centrum af Calpe og 1 km fra havet. Af nærliggende attraktioner kan nævnes Aqualandia - Mundomar 28 km, Terra Mitica - Terra Natura 29 km og Benidorm Palace 25 km. Emne nr. 306-ES9730.139.1

Costa Blanca er en 244 km lang kyststrækning i den spanske Alicante provins. Hvad enten I foretrækker små uforstyrrede vige, hvor I kan slappe af og lege med børnene i fred og ro, eller de større livlige strande med aktiviteter og vandsport for store og små vandhunde, restauranter og butikker, så har kysten god plads til alle, og det skønne klima og det fantastiske klare vand indbyder til dejlige dage ved havet med tid til familien.

La Granadella tæt på Javea i kystens nordlige ende er to gange kåret som Spaniens bedste strand. Den lille hesteskoformet vig er omkranset af forrevne klipper og fyrretræer. Stranden består af småsten, men dette opvejes af de mange farvestrålende fisk, man kan se på en snorkletur. Blandt de smukkeste strande er den mere end 10 km lange sandstrand ved Guardamar syd for Alicante. I klitterne står en 100 år gammel fyrretræsskov, der er flittigt besøgt af vandrere, og på stranden er der et børnevenligt legeområde. Bjergene bag Benidorm skaber læ og et skønt klima på to af landets bedste strande, Levante og Poniente. Levante er kendt for sin smukke solopgang, de Blå Flag sikrer, at strandene er meget familievenlige. Samtidig er her ideelt for sejlads, jetski og paraglidning, og på den fine promenade, kan man få slukket tørsten og stillet sulten. Torrevieja hvide strande og helsebringende saltsøer er et eftertragtet feriested. Det tidligere fiskerleje skulle efter sigende være et af de mest sunde steder i verden grundet saltsøerne.

Som besøgende i Alicante bliver man helt naturligt draget af promenaden Explanada de España. Det specielle og fascinerende mønster af mere end 6 mio. røde, blå og hvide fliser og de smukke palmer gør promenaden til noget helt særligt. Salgsboder, udendørsrestauranter og gadegøglere skaber en afslappende atmosfære. Ved promenaden ligger Alicantes Yacht marina, hvor der også altid er meget at se på.

Santa Cruz kvarteret ligger i den gamle bydel og er med de smalle, snoede gader og farvestrålende og smukt dekorerede Alicantes mest charmerende kvarter. Et af Alicantes spændende museer er det arkæologiske museum. Museets udstillinger, heriblandt også interaktive og audiovisuelle, fortæller regionens interessante historie fra oldtiden til i dag.

Santa Barbara borgen på toppen af Benacantil bjerget er et imponerende syn, og der er en fantastisk udsigt over Alicante by og kyst. Middelalderfortet blev grundlagt af muslimerne i det 9. årh. og der er blevet bygget på borgen gennem flere hundrede år derefter. Alicantes bymuseum har til huse i borgen. Der er gratis entre til borgen, men det koster et symbolsk beløb at tage en elevator fra Alicantes bymidte op til borgen. San Fernando borgen på Tossal bakketoppen er næsten helt ny, fra begyndelsen af det 19. årh. og et monument til ære for Spaniens helte under uafhængighedskrigen. Børnene kan brænde energi af på aktiviteterne i parkerne omkring borgen.

Den ældste, stadig aktive kirke i Alicante er Santa Maria Basilika, som blev opført på resterne af en moske i perioden fra det 14. til det 16. årh. Arkitektonisk er basilikaen en spændende blanding af forskellige stilarter. Rådhuset i Alicante ligger i et barokpalads fra det 18. årh. med to smukt udsmykkede tårne. Det er muligt at besøge flere af paladsets rum.

Ca. 30 km nord for Alicante ligger dyreparken Mundomar Marin Park. Her kan I bl.a. opleve shows med papegøjer, søløver og delfiner og udforske den frodige park med vandfald og grotter, eksotiske fugle, lemurer og små aber. Ved siden af Mundomar Marin Park ligger Aqualandia, der er Europas næststørste vandland. I badelandet er der både vilde og mere fredelige rutsjebaner, jacuzzi, et legeland for de mindste. I begge forlystelser er der restauranter, og i badelandet desuden et område, hvor I kan nyde den medbragte mad.

Terra Natura Benidorm i Benidorm er en stor oplevelse for hele familien. Terra Natura Benidorm består af to parker; vandlandet Waterpark Benidorm og dyreparken Wildlife Park Benidorm. Det store vandland har våde oplevelser for hele familien, afslapningsområder og spisesteder. Dyreparken er en grøn jungle, hvor der bliver kræset for de mere end 1500 dyr. Vær med når elefanterne fodres og få en ridetur på et æsel.

Ved Sella i bjergene nord for Alicante og Benidorm ligger Aitana Safari Park. Her kommer I helt tæt på de gigantiske flodheste og elefanter, tigre, giraffer, slanger og mange flere. I kan være med til at fodre dyrene og få jeres egen sult stillet i parkens restaurant. Området ved Sella ideelt til vandreture. Kort og gps ruter er til fri afbenyttelse.

Der er mange muligheder for at gøre et godt køb på markeder langs kysten. I kan f.eks. besøge Benidorm Municipal Market eller madmarkedet Market Rincon de Loix ligeledes i Benidorm, et hyggeligt lokalt marked i Gran Alacant, et større i Santa Pola og Europas vist nok største i Torrevieja.

Leje af sommerhus på Costa Blanca med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus på Costa Blanca med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning på Costa Blanca på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus på Costa Blanca nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Costa Blanca - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus på Costa Blanca. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie på Costa Blanca. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus på Costa Blanca hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Costa Blanca her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Costa Blanca, et feriehus på Costa Blanca eller en feriebolig på Costa Blanca er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie på Costa Blanca til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Costa Blanca nu!

Vælg mellem 2.803 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 9 overnatninger 2024 april
Beliggende tæt på meget fin strand, gode spisesteder og i rolige omgivelser.
Santa Pola
2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 februar
Fantastisk roligt sted, med udsigt til golfbaner.
Ciudad Quesada-Rojales
4 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Lidt lang til andet end indkøb
Rojales
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Et regulært sommerhus-/feriehusområde med et lille supermarked og nogle få restauranter. Ingen specielle ting at se på i nærområdet. En mindre lagunestrand der kræver en længere spadseretur, og afslutningsvis skal man lige kravle på et større stendige de sidste 50-100 m.
Jávea

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.