På Costa del sol skinner solen hele sommeren, og med de kilometervis lange hvide sandstrande, er det det helt rigtige valg til en familieferie med skønt badevand, solbad og leg med børnene på stranden. Snyd ikke jer selv for også at opleve det skønne bagland og attraktionerne lidt væk fra stranden.
Vælg mellem 1.738 sommerhuse
Eksklusivt feriehus til 10 personer med skøn pool og jacuzzi beliggende i et af de mest eftertragtede områder El Rosario på Costa del Sol.
Eksklusivt feriehus til 10 personer med skøn pool og jacuzzi beliggende i et af de mest eftertragtede områder El Rosario på Costa del Sol. Huset ligger kun i gåafstand fra de gyldne sandstrande og kun 10 minutter fra Marbella med alle faciliteter og fritidstilbud. Emne nr. 147-EAN774

Lejer I en bil, venter jer uforglemmelige oplevelser. Oplev den uforstyrrede fred og ro i den charmerende bjerglandsby Ronda, hulemalerierne i Cueva de la Pileta, naturen og bjergslugten ved El Chorro, der er kendt for cykel- og vandreruter, og Gibraltar, hvor I kan tage med svævebanen op til toppen af den 426 m høje kalkstensklippe og besøge den botaniske have.

Málaga er den største by på kysten, og blandt byens mange seværdigheder kan anbefales Picasso-museet og den majestætiske katedral Manquita. Málagas botaniske have, Jardin Botanico Conception, regnes for at være blandt verdens smukkeste. Byen har et rigt handelsliv med spændende butikker og restauranter, og i storcentret holder byens bedste flamenco trup til. Overvær en af forestillingerne, der finder sted torsdag – lørdag kl. 21.00 og varer ca. halvanden time.

De lune aftener med sydlandsk stemning er perfekte til at nyde de lokale retter som tapas eller paella på en de utallige hyggelige udendørs restauranter. I kan se frem til en god oplevelse og et godt køb på en af kystens mange markeder. Alle dage, på nær søndag, er der marked i en af kystens byer, og onsdage, lørdage og søndage er der loppemarkeder flere steder.

Bioparc Fuengirola i Malaga er en spændende zoologisk have, der er opdelt i forskellige geografiske områder. Her lever mere end 200 forskellige dyrearter i deres naturlige habitat, f.eks. Nil krokodiller, gorillaer og Galápagos kæmpe store skildpadder. Haven har også et stort legeområde.

Tivoli World i Benalmadena byder på forlystelser for alle aldre – også de helt små. Derudover er der daglige shows som f.eks. andalusisk flamenco, wild west shows, live musik og underholdning specielt for børn. I Benalmadena ligger også en anden spændende attraktion, SELWO Marina. Her kan I opleve delfin- og søløveshows, møde pingviner og flamencoer samt eksotiske fugle. I Paloma-parken lige ved siden af er der hyggelige stier mellem kaktusser og palmer, smukke søer og springvand og fritgående fugle, kaniner og skildpadder. I indhegningen kan I hilse på får, lamaer, bjerggeder og vildsvin. Parken har flere legepladser, kaffebarer og masser af plads til afslapning, fred, ro og hygge i samvær med familien. Læg også vejen forbi Puerto Marina og nyd de flotte bygninger omkring lystbådehavnen. Her er en overflod af butikker og restauranter samt et spændende legeområde med bl.a. trampoliner.

Den mest berømte turistattraktion i Benalmadena er det eventyrlige Castillo de Colomares. Slottet er det største monument til hyldest af Christoffer Columbus i verden. Arkitekturen er en blanding af flere stilarter med bl.a. udskårne statuer fra de skibe, Columbus sejlede med til den første tur til Amerika, og symbolske figurer, som repræsenterer hans ekspeditioner. Inde i slottet ligger verdens mindste kirke på kun 1,96 kvm. Kirken er optaget i Guinness Rekordbog.

Tæt på Castillo de Colomares ligger Garden Of Eagles, en zoologisk have 250 m over Middelhavet. Havens formål er opfostring og beskyttelse af rovfugle, og her ses det imponerende syn af bl.a. ørne, falke, ugler og høge i luften.

I Marbella finder I noget så eksotisk som et Bonsai museum. Museet har den bedste samling af Bonsai træer i Europa og verdens bedste samling af oliventræer, bl.a. sorter som er tæt på udryddelse og et Acebuche oliventræ, der er mere end 300 år gammelt.

Trænger I til en dag med afkølende dukkerter, kan I kombinere dette med et besøg i et af de tre vandlande, som ligger nær Málaga: Aquavelis i Torre del Mar, Aqualand i Torremolinos og Parque Acuatico i Mijas. Alle tre er fine forlystelser med picnicområder og mulighed for at købe mad og drikke. Vær opmærksom på at nogle af aktiviteterne kræver, at børnene har en minimum højde, så I undgår, at de yngste bliver skuffede. Aquavelis i Torre del Mar er det mest familievenlige med 8 vandrutsjebaner, 2 pools og særskilt børneområde med soppebassin og rutsjebane. Aqualand i Torremolinos har 19 vandrutsjebaner for voksne og 15 for børn samt flere pools. Parque Acuatico i Mijas er det mindste med knap så mange besøgende og er særligt velegnet til småbørnsfamilier. Her er i alt 5 vandrutsjebaner, boblebade, minigolf og klippe-klatrevæg.

Krokodilleparken i Torremolinos ligger tæt på Aqualand og har bl.a. Europas største krokodille. Der er foredrag og shows hele året, og i sommermånederne kan I være med, når de fodres. I parken er der også mange spændende fuglearter og skildpadder.

Leje af sommerhus på Costa del Sol med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du altid kan finde og leje et sommerhus på Costa del Sol med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning på Costa del Sol er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus på Costa del Sol nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Costa del Sol - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus på Costa del Sol. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Costa del Sol. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Costa del Sol hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Costa del Sol her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Costa del Sol, et feriehus på Costa del Sol eller en feriebolig på Costa del Sol er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie på Costa del Sol til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Costa del Sol nu!

Vælg mellem 1.738 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 november
Langt til restauranter.
Benalmadena
3 voksne 0 børn 0 husdyr 8 overnatninger 2022 oktober
Lige ved stranden, og 5 minutters gang til centrum.
Torremolinos

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.