Mallorca er med sine høje bjerge, dybe kløfter og klippeformationer det perfekte sted at tage på tur. Tag på vandre- eller cykeltur i det naturskønne landskab hvor I kan opleve oliventræer, plukke appelsiner direkte fra træet eller afkøle fødderne i et forfriskende vandløb. Turen kunne gå omkring en af de mange nationalparker.
Vælg mellem 4.448 sommerhuse
Hyggeligt 5-værelses hus på 150 m² til 8 personer beliggende lige uden for byen Inca med en smuk udsigt til bjergene.
Hyggeligt 5-værelses hus på 150 m² til 8 personer beliggende lige uden for byen Inca med en smuk udsigt til bjergene. Til huset hører en udendørs pool og den dejlig lille have. Emne nr. 306-ES8200.58.1

Naturparadiset S’Albufera ligger mellem Port d’Alcudia og Can Picafort. Et sindrigt system af menneskeskabte kanaler og naturens underjordiske kilder har omskabt terrænet til et enestående vådområde. Et paradis for sangfugle på gennemrejse, vadefugle og andefugle, foruden padder og krybdyr, masser af insekter og sommerfugle. Her kan I sagtens bruge en hel dag, så tag picnickurven med og nyd at have god tid til hinanden.

En anden måde at opleve naturen og Mallorcas seværdigheder på er med geocaching. Her kommer I rundt på øen, når der er dømt skattejagt med en GPS.

For familiens vandhunde er Mallorca det perfekte sted. Her findes både store børnevenlig strande og mindre strande i små klippebugter.

Playa de Alcudia ved Alcudia er en af de mest populære. Den brede strand er hele 14 km lang, så den føles aldrig overfyldt. Vandet er roligt, hvilket gør den yderst børnevenlig. Stranden Cala de Deía syd for Soller ligger i en lille bugt omringet af høje klipper. Området er meget fredeligt, så det er et perfekt sted at nyde freden og roen og samværet med familien. For vovehalse er her desuden en klippe, som de kan springe i havet fra.

Må der godt være lidt mere fart over feltet, findes der flere badelande på øen. Bl.a. Aqualand El Arenal øst for Palma, og Aqualand Magalufs lidt vest for byen. I udkanten af Alcudia ligger Hidropark, og mellem Palma og Palmanova finder I Western Water Park, der adskiller sig fra de øvrige ved at have et imponerende western show.

Har I lyst til at opleve rødhajer, barracudaer og blæksprutter og et væld af farvestrålende fisk, er der rige muligheder for at dykke langs Mallorcas kyster. Dykkercentre er fordelt på hele øen - også med kurser for begyndere.

Mallorca er kendt for sine mange imponerende grotter og drypstenshuler – hele 300 af slagsen. Af de største attraktioner kan nævnes; Coves del Drach, eller Dragegrotterne, og Cuevas del Hams med en underjordisk sø, der begge ligger ved Porto Cristo. Cuevas de Arta ligger ud til vandet nær Capdepera. Grottens indgang er noget helt specielt, da den ligger på et lille plateau højt over havet.

Både børn og voksne vil elske et slag minigolf i Golf Fantasia – et miniparadis med brusende vandfald og et rigt dyreliv, ligesom et besøg hos delfiner, tropefisk og papegøjer i Marineland er et sikkert hit. Begge i nærheden af Palma.

Snyd heller ikke jer selv for en tur med det antikke tog, der kører mellem Palma og Soller. En 3 km smuk tur med hele 13 tunneller. Nær Alcudia ligger legetøjsmuseet Museu de la Jugueta og labyrinten Amaze’n Laberintos, som vil begejstre både store og små.

Er I i nærheden af Magaluf, bør I opleve en af Mallorcas største shows – familieforestillingen The Pirate Show.

Leje af sommerhus Mallorca med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Mallorca med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Mallorca på den letteste måde. Lej dit sommerhus Mallorca nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mallorca - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Mallorca. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Mallorca. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Mallorca hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mallorca her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Mallorca, et feriehus Mallorca eller en feriebolig Mallorca er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Mallorca til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mallorca nu!

Vælg mellem 4.448 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.