Valencia er den tredjestørste by i Spanien og hovedbyen i provinsen af samme navn. Byen ligger midt på den spanske østkyst - lige ud til Middelhavets lokkende badevand, så ferien kan både indeholde storbyoplevelser med shopping, kunst og seværdigheder og skønne dage med leg og hygge ved stranden.
Vælg mellem 3.602 sommerhuse

Den fine blanding af gammelt og nyt skaber en helt særlig atmosfære i den smukke by Valencia. Her er simpelthen alt; middelalderslotte, imponerende modernistiske bygninger, små betagende butikker i stemningsfyldte gader og imponerende indkøbscentre. Og så er her naturligvis på ægte spansk vis et hav af smukke pladser med skyggegivende træer, skønne spisesteder og hyggelige barer. En af de allersmukkeste pladser er Plaza de la Reina i den gamle bydel. Snyd heller ikke jer selv for en tur gennem Valencias centrale marked, Mercado Central, der har til huse i en helt unik og spændende bygning. Duftene og synet af de mange eksotiske madvarer kombineret med den hektiske aktivitet er virkelig en oplevelse.

Katedralen i Valencia siges at være hjemsted for den hellige gral, som er stedets hovedattraktion. Derudover har katedralen to fantastiske Goya malerier i kapellet San Francisco de Borja, og tager man turen op ad trapperne til toppen af klokketårnet Miguelete, bliver man belønnet med en fantastisk udsigt ud over byen.

Valencia har hele fem skønne parker. Den berømte Turia Park, der oprindeligt var en flod, er også den største bypark i Europa. I den vestlige del af parken ligger den store zoo Bioparc, hvor afrikanske dyr græsser på sletter og savanner, som i jeres hjemland. Her kan man leje cykler til en behagelig tur blandt kæmpe træer gennem parken, hvor I kommer forbi fodbold-, golf- og basketballbaner, skateboard ramper samt den store og berømte legeplads, Gullivers Legeplads. Undervejs finder I også caféer og barer samt en stor sø med imponerende springvand. Parkens østlige del indeholder en hel by af berømte kunstværker og videnskabelige installationer, som bl.a. en 3D biograf, en undervands zoo og et videnskabsmuseum.

Valencias Botaniske have er flere hundrede år gammel og ligger tæt på byens universitet. Haven har meget andet end blomster og planter at byde på, da her ofte er koncerter og udstillinger. En anden smuk seværdighed er De Kongelige Haver, der tidligere var forbeholdt den kongelige familie, men i dag er et yndet udflugtsmål til bl.a. picnics, afslapning og familiehygge.

Burjassot Park ligger en smuttur med sporvogn eller metro fra selve Valencia. Her er der fred og ro og samtidig masser af aktiviteter for hele familien. Nyd en hyggelig køretur på miniature jernbanen rundt i parken, eller brænd energi af på legepladser, skaterparker eller bmx banen. Endnu et dejligt sted til samvær og oplevelser med familien.

Ved Valencia er der mange lange, brede og rene sandstrande, hvor familien uforstyrret kan nyde solen og havet. Tilbring en skøn dag her med solbad, afslapning og leg samt selvfølgelig en masse ture i bølgen blå. Den mest populære af strandene er La Malvarrossa, hvor man tilfældigvis får den lækreste paella i Valencia.

Leje af sommerhus Valencia med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Valencia med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Valencia på den letteste måde. Lej dit sommerhus Valencia nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Valencia - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Valencia. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Valencia. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Valencia hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Valencia her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Valencia, et feriehus Valencia eller en feriebolig Valencia er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Valencia til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Valencia nu!

Vælg mellem 3.602 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 9 overnatninger 2024 april
Beliggende tæt på meget fin strand, gode spisesteder og i rolige omgivelser.
Santa Pola
2 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2024 februar
Fantastisk roligt sted, med udsigt til golfbaner.
Ciudad Quesada-Rojales
4 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Lidt lang til andet end indkøb
Rojales
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Et regulært sommerhus-/feriehusområde med et lille supermarked og nogle få restauranter. Ingen specielle ting at se på i nærområdet. En mindre lagunestrand der kræver en længere spadseretur, og afslutningsvis skal man lige kravle på et større stendige de sidste 50-100 m.
Jávea

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.