Valencia er den tredjestørste by i Spanien og hovedbyen i provinsen af samme navn. Byen ligger midt på den spanske østkyst - lige ud til Middelhavets lokkende badevand, så ferien kan både indeholde storbyoplevelser med shopping, kunst og seværdigheder og skønne dage med leg og hygge ved stranden.
Vælg mellem 4.040 sommerhuse

Den fine blanding af gammelt og nyt skaber en helt særlig atmosfære i den smukke by Valencia. Her er simpelthen alt; middelalderslotte, imponerende modernistiske bygninger, små betagende butikker i stemningsfyldte gader og imponerende indkøbscentre. Og så er her naturligvis på ægte spansk vis et hav af smukke pladser med skyggegivende træer, skønne spisesteder og hyggelige barer. En af de allersmukkeste pladser er Plaza de la Reina i den gamle bydel. Snyd heller ikke jer selv for en tur gennem Valencias centrale marked, Mercado Central, der har til huse i en helt unik og spændende bygning. Duftene og synet af de mange eksotiske madvarer kombineret med den hektiske aktivitet er virkelig en oplevelse.

Katedralen i Valencia siges at være hjemsted for den hellige gral, som er stedets hovedattraktion. Derudover har katedralen to fantastiske Goya malerier i kapellet San Francisco de Borja, og tager man turen op ad trapperne til toppen af klokketårnet Miguelete, bliver man belønnet med en fantastisk udsigt ud over byen.

Valencia har hele fem skønne parker. Den berømte Turia Park, der oprindeligt var en flod, er også den største bypark i Europa. I den vestlige del af parken ligger den store zoo Bioparc, hvor afrikanske dyr græsser på sletter og savanner, som i jeres hjemland. Her kan man leje cykler til en behagelig tur blandt kæmpe træer gennem parken, hvor I kommer forbi fodbold-, golf- og basketballbaner, skateboard ramper samt den store og berømte legeplads, Gullivers Legeplads. Undervejs finder I også caféer og barer samt en stor sø med imponerende springvand. Parkens østlige del indeholder en hel by af berømte kunstværker og videnskabelige installationer, som bl.a. en 3D biograf, en undervands zoo og et videnskabsmuseum.

Valencias Botaniske have er flere hundrede år gammel og ligger tæt på byens universitet. Haven har meget andet end blomster og planter at byde på, da her ofte er koncerter og udstillinger. En anden smuk seværdighed er De Kongelige Haver, der tidligere var forbeholdt den kongelige familie, men i dag er et yndet udflugtsmål til bl.a. picnics, afslapning og familiehygge.

Burjassot Park ligger en smuttur med sporvogn eller metro fra selve Valencia. Her er der fred og ro og samtidig masser af aktiviteter for hele familien. Nyd en hyggelig køretur på miniature jernbanen rundt i parken, eller brænd energi af på legepladser, skaterparker eller bmx banen. Endnu et dejligt sted til samvær og oplevelser med familien.

Ved Valencia er der mange lange, brede og rene sandstrande, hvor familien uforstyrret kan nyde solen og havet. Tilbring en skøn dag her med solbad, afslapning og leg samt selvfølgelig en masse ture i bølgen blå. Den mest populære af strandene er La Malvarrossa, hvor man tilfældigvis får den lækreste paella i Valencia.

Privat sommerhusudlejning Valencia - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Valencia er i privat eje. Derfor kan man reelt kun leje et privat sommerhus Valencia. Når du vælger at leje sommerhus privat Valencia hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service på alle destinationer via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Valencia? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Valencia hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Valencia
På denne hjemmeside finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse Valencia. Vi giver dig sommerhuse Valencia fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Valencia på ét sted!

Leje af sommerhus Valencia med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Valencia med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Valencia på den letteste måde. Lej dit sommerhus Valencia nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Valencia - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Valencia. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Valencia. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Valencia hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Valencia her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Valencia, et feriehus Valencia eller en feriebolig Valencia er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Valencia til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Valencia nu!

Vælg mellem 4.040 sommerhuse

Andre artikler om Valencia

 • Ferielejlighed i Valencia

  Besøg verdens største fødevaremarked og nyd de mange lokale specialiteter. Oplev moderne og middelalderlig arkitektur og besøg både Serrano-tårnene og ”Kunstens og Videnskaben By” og oplev hvordan Valencia rummer begge værker. Besøg de små lokale pladser og nyd en middag på en af de små hyggelige cafeer eller restauranter. Glem ikke at smage Paella som er opfundet i skønne Valencia.
  Emne nr.: 507-8952
 • Feriehus nær Valencia

  Book et feriehus nær Valencia og nyd ferien i feriehuset, ved stranden og ikke mindst i Valencias gader. Nyd områdets dejlige sandstrande der strækker sig ud i det blå middelhav. Få en dag fyldt med oplevelser i Valencia der byder på tyrefægtning, den hellige gral og en skøn kombination af ældre og nyere arkitektur. Smag også på den Valencianske Paella og nyd retten i dens originale form.
  Emne nr.: 306-ES9700.114.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.